10.11.2014 11:58:11 Fren
Re: Zdravá mouka?
Uvažovala jsem taky o tom,co jednou padlo na starší diskusi,že dotyčné mouka pšeničná nesmí přes práh
a říkala jsem si,že se tady na to musím přeptat.
Ale tedy,když to tu čtu,a jak některé strášně moc pečete a co všechno pečete,tak takovým jako jsem já se to asi vůbec nevyplatí ty hokusypokusy.Používám právě klasickou mouku pšeničnou z obchodu (hladkou,polohr. a hrubou),ale peču jen občas,spíš málo a knedlíky dělám taky jen občas (ty karlovarské) z klasické mouky,žádné špaldové apod.
Takže jste mě dnes tady asi uklidnily spíše,protože fakt žádné dorty,perníčky apod.nepeču vůbec,na vánoce udělám linecké těsto ze 2 dávek a 2 dávky rohlíčků a spadla klec.
Odpovědět