No, takhle to říci by mohlo vyznít zavádějícně. Ale rozhodně plnohodnotné masové bílkoviny jsou pro naše tělo mnohem nutričně hodnotnější než mučný lepek a moučný škrob (glukózu dokáže naše tělo klidně vytvořit i z bílkovin, kdežto bílkoviny ze škrobu nepostaví).
Spíš je dobré přiměřeně masa, rozhodně míň, než je obvyklé nyní zde konzumovat, hodně zeleniny (klidně v podobě omáčky, to je jedno) a aby omáčka měla objem, tak ho "nahnat" nikoli moučnou kaší, ale vývarem, ať už masovým nebo zeleninovým, který je rozotkem užitečných látek.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.