To ovšem znamená, že italská hospodyňka používá polotovar v podobě hotových těstovin. Tj. srovnání je nesmyslné, srovnatelná by byla výroba těstovin a jejich uvaření versus výroba knedlíků a jejich uvaření.
"Zdravá" semolina...no, italská mouka obsahuje více lepku a méně škrobu, takže se méně rozváří a je tak vhodná na malé těstové kousky, kteréžto se ve vodě neosliznou. "zdravost" závisí na tom, zda je pro konkrétního konzumenta v tu chvíli potřebnější škrob, nebo lepek. Obvykle bývá potřebnější lepek coby bílkovina.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.