Re: Jak v kuchyni využít mrkvovou nať a jiné "odpady"?
Ale abych to ještě trochu upřesnila - to, že čeká na recenzi, znamená, že víme o její existenci. Tj. většinou nás na ni někdo upozornil a doporučil ji. Takže všeobecně má možná o něco lepší šanci se na Scuk dostat, než restaurace, na kterou narazíme naprosto náhodně někde na výletě. Ale neplatí to příliš, jak jsem psala výš, spousta lidí špatně rozpoznává kvalitu jídla, restaurace doporučuje hlavně na základě toho, že se tam za málo peněz dostane obrovská porce - toť hlavní a často jediné měřítko kvalit restaurací v Čechách, bohužel.
Ne že by člověk měl odcházet z restaurace nenajedený, ale rozhodně nemusí být přecpaný k puknutí za cenu toho, že kvalitní suroviny v jeho jídle restaurace "nafoukla" do óbrporce všemožnými plnidly, jejichž mdlá chuť musí být zas dohnána dochucovadly... je to bludný kruh.
Odpovědět