| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jíme zdravě

23.12.2012 10:17:07 Černá kronika

Re: Rady ohledně domácího jogurtu

Jsem laik, ale mám vypozorováno - doba působení teploty neovlivňuje hustotu jogurtu, ale jeho kyselost (čím déle působí teplo, tím je jogurt kyselejší). Hustotu ovlivňuje přidání sušeného mlíka, což já nedělám, protože jogurt se pak hodně prodraží. Jogurt můžeš přendat do skleniček, nejlepší jsou od přesnídávky, já ho v nich rovnou dělám. V lednici vydrží určitě minimálně tři dny, je možné že i déle, ale my se je snažíme do tý doby sníst.
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Domácí jogurt Marie-Ellena 23.12.2012 10:2
*Re: Rady ohledně domácího jogurtu Černá kronika 23.12.2012 10:17
**Re: Rady ohledně domácího jogurtu Marie-Ellena 23.12.2012 10:43
***Re: Rady ohledně domácího jogurtu Katka +3 23.12.2012 11:2
****Re: Rady ohledně domácího jogurt... Černá kronika 23.12.2012 12:12
*Re: Rady ohledně domácího jogurtu Theend 23.12.2012 15:31

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.