| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jíme zdravě

23.12.2012 10:02:08 Marie-Ellena

Domácí jogurt

Povedl se mi krásně první jogurt (řecký), ale potřebovala bych vychytat takové ty věci okolo, tak budu ráda, když mi někdo zkušený poradí.

1. Záleží na tom, použiju jaký původní jogurt použiju na výrobu (konzistence, kyselost..)?

2. Je nějaká minimální a maximální doma, kdy má hrnec stát (v mém případě aktuálně na topení). Myslím jako, zda se třeba po 10ti hodinách se to nezačne kazit?

3. Na čem záleží hustota a kyselost výsledného jogurtu?

4. Můžu vyrobený jogurt z hrnce přendat do skleniček?

5. Jak dlouho mi vyrobený jogurt vydrží v lednici, aniž by mi začal kazit?

Díky za rady a všem přeji krásné Vánoce a klid duše!~x~
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Domácí jogurt Marie-Ellena 23.12.2012 10:2
*Re: Rady ohledně domácího jogurtu Černá kronika 23.12.2012 10:17
**Re: Rady ohledně domácího jogurtu Marie-Ellena 23.12.2012 10:43
***Re: Rady ohledně domácího jogurtu Katka +3 23.12.2012 11:2
****Re: Rady ohledně domácího jogurt... Černá kronika 23.12.2012 12:12
*Re: Rady ohledně domácího jogurtu Theend 23.12.2012 15:31

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.