| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jíme zdravě

2.8.2011 13:41:19 magrata1

Re: Domácí mléčné výrobky

Mléko musíš pasterizovat, protože ty "zlé" bakterie ti jinak sežerou ty "hodné". Jogurt ti pak neztuhne a pod. Když děláš tvaroh, pasterizovat nemusíš, to se pasterizuje při srážení zahříváním.
Já dělám jen jogurty, tchán dělá kozí sýry, má to už celkem vychytané, dělá několik druhů, ale recepty neznám.
Odpovědět
Průběh diskuze (12 názorů)
Téma: Domácí mléčné výrobky Němcová Božena 2.8.2011 13:35
*Re: Domácí mléčné výrobky Maťa. 2.8.2011 13:37
**Re: Domácí mléčné výrobky Němcová Božena 2.8.2011 13:39
*Re: Domácí mléčné výrobky magrata1 2.8.2011 13:41
*Re: Domácí mléčné výrobky Dalalmánek 2.8.2011 13:58
**Re: Domácí mléčné výrobky Dalalmánek 2.8.2011 14:0
**Re: Domácí mléčné výrobky Vítr z hor 2.8.2011 15:8
*Re: Domácí mléčné výrobky takyjedna 2.8.2011 14:30
*Syr Labna Vítr z hor 2.8.2011 14:33
*Re: Domácí mléčné výrobky angrešt 2.8.2011 18:57
**Re: Domácí mléčné výrobky Němcová Božena 2.8.2011 19:15
***Re: Domácí mléčné výrobky angrešt 2.8.2011 19:33

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.