Mléko musíš pasterizovat, protože ty "zlé" bakterie ti jinak sežerou ty "hodné". Jogurt ti pak neztuhne a pod. Když děláš tvaroh, pasterizovat nemusíš, to se pasterizuje při srážení zahříváním. Já dělám jen jogurty, tchán dělá kozí sýry, má to už celkem vychytané, dělá několik druhů, ale recepty neznám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.