| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

8.6.2009 13:45:22 jirkajurka

Tuhnutí džemů

Tak otázka na zkušené kuchařky. Milujeme domácí marmelády, džemy. Už jsem dělala loni a včera druhé kolo jahod. Nicméně je to pro mě něco jako alchymie, kupuju Gelfix a postupuju podle návodu. Přesto někdy džem hezky stuhne a třeba hned další várka stejným postupem ne. Proč??! A na co má vliv, aby sklenice byly pořádně vysušené?
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Tuhnutí džemů jirkajurka 8.6.2009 13:45
*Re: tuhnutí džemů holka anonymka 8.6.2009 13:56
**Re: tuhnutí džemů jirkajurka 8.6.2009 14:6
***Re: tuhnutí džemů holka anonymka 8.6.2009 14:10
*Re: tuhnutí džemů červík + V. 6/03 + L. 5/08 8.6.2009 14:17
*Re: tuhnutí džemů mamča 8.6.2009 14:24
**Re: tuhnutí džemů jirkajurka 8.6.2009 14:49
*Re: Tuhnutí džemů zerat 8.6.2009 16:4
**Re: Tuhnutí džemů Vera33 8.6.2009 21:45
*Re: Tuhnutí džemů Jitk@ 11.6.2009 8:18

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.