Tak otázka na zkušené kuchařky. Milujeme domácí marmelády, džemy. Už jsem dělala loni a včera druhé kolo jahod. Nicméně je to pro mě něco jako alchymie, kupuju Gelfix a postupuju podle návodu. Přesto někdy džem hezky stuhne a třeba hned další várka stejným postupem ne. Proč??! A na co má vliv, aby sklenice byly pořádně vysušené?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.