| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

8.6.2009 14:24:40 mamča

Re: tuhnutí džemů

Taky se mi někdy stane, to co tobě...
Včera jsem zkusila dělat marmošku podle nového receptu a je úúúplně tuhá...
1Kg jahod rozmačkáš nebo rozmixuješ, vaříš do vyvaření vody (dřeň se toršičku začne přichytávat, trvá to tak dvě hodiny). Pak přidáš 500 g cukru a mícháš nad plamenem do rozpuštění cukru, můžeš přidat šťávu z jednoho citronu. Horké naliješ do sklenic. Nemusí se přídávat žádný gelfix apod. a marmoša je krásně tuhá. Nevýhoda je, že je jí míň, než když se dělá klasicky, ale je nesrovnatelně lepší než "gelfixová".
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Tuhnutí džemů jirkajurka 8.6.2009 13:45
*Re: tuhnutí džemů holka anonymka 8.6.2009 13:56
**Re: tuhnutí džemů jirkajurka 8.6.2009 14:6
***Re: tuhnutí džemů holka anonymka 8.6.2009 14:10
*Re: tuhnutí džemů červík + V. 6/03 + L. 5/08 8.6.2009 14:17
*Re: tuhnutí džemů mamča 8.6.2009 14:24
**Re: tuhnutí džemů jirkajurka 8.6.2009 14:49
*Re: Tuhnutí džemů zerat 8.6.2009 16:4
**Re: Tuhnutí džemů Vera33 8.6.2009 21:45
*Re: Tuhnutí džemů Jitk@ 11.6.2009 8:18

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.