Taky se mi někdy stane, to co tobě... Včera jsem zkusila dělat marmošku podle nového receptu a je úúúplně tuhá... 1Kg jahod rozmačkáš nebo rozmixuješ, vaříš do vyvaření vody (dřeň se toršičku začne přichytávat, trvá to tak dvě hodiny). Pak přidáš 500 g cukru a mícháš nad plamenem do rozpuštění cukru, můžeš přidat šťávu z jednoho citronu. Horké naliješ do sklenic. Nemusí se přídávat žádný gelfix apod. a marmoša je krásně tuhá. Nevýhoda je, že je jí míň, než když se dělá klasicky, ale je nesrovnatelně lepší než "gelfixová".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.