23.9.2012 16:19:51 Epepe
žabařka
Tvoje tchýně je žabařka.
MOJE je mistr v odfláknutém jídle. Např. maso do polívky zásadně neobírá, nechá v hrnci celou kost. Zeleninu nekrájí, jsou tam celé mrkve, každému prdne do talíře s polévkou půlku. Vepřové maso strčí do hrnce, nalije na to trochu vody z vodovodu a nechá to péct, dokud to není z jedné strany černé. Brambory vaří ve slupce, neomývá, hlínu si každý před oloupáním (protože si je loupe každý sám do jednoho hrnce uprostřed stolu) otře. Pudink nerozlévá do mističek. Do velké mísy nasype dvě hrsti piškotů, nalije na to litr pudinku, a když má hodně času, tak navrch ještě rozpuštěnou čokoládu (čokoláda, máslo, voda). Každý si nabírá velkou lžící ...
Musím říct, že jsem od ní i leccos převzala, nicméně takhle bych tedy jídlo odfláknout nedokázala.
Odpovědět