11.3.2011 11:57:22 Kliková hřídel 4/08+2/09+2/13
Zdravá jídla z regionálních potravin
Kamarádka mne žádala o recepty na zdravá, jednoduchá a levná jídla z regionálních potravin. Přemýšlela jsem a mnoho receptů mě nenapadlo.
Ráda by pro svou rodinu s malými dětmi vařila zdravě a nekomplikovaně a užívala surovin, pěstovaných u nás a běžně dostupných. Pokrmy z mrkve, zelí, brambor, řepy atd. atd. Ideálně moc nezahušťované moukou(omáčky a spol.), s přebytkem smetany atd.
O cenu ani tak nejde, spíše o zdravost a lehkost pokrmů a vhodnost i pro cca tříletého synka. Může se jednat o polévky, pomazánky, hlavní jídla slaná i sladká, prostě co vás napadne.
Poradíte prosím?
Odpovědět