| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jíme zdravě

22.2.2011 10:36:59 angrešt

Re: přírodní potravinářská barviva

Barvení řepou není problém - stačí toho tak málo, že se to na chuti nepozná. Na růžovo barvím také malinovou či rybízovou šťávou. Na hnědo kakaem, to je jasný:) Na jinak hnědo domácí ořechovicí. Na žluto šafránem nebo kurkumou. Zelenou a modrou nepoužívám, takže nevím, jestli by ta špenátová při styku se vzduchem a složkami marcipánu nezměnila barvu na "hovínkovou". Modrá by mohla jít šťáva s červeného zelí s troškou sody. Ale opět nevyzkoušeno.
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Přírodní potravinářská barviva koxtry 22.2.2011 10:26
*Re: přírodní potravinářská barviva angrešt 22.2.2011 10:36
**Re: přírodní potravinářská barviva koxtry 23.2.2011 9:7
**Re: přírodní potravinářská barviva koxtry 23.2.2011 14:59
***Re: přírodní potravinářská barviva Marie 25.9.2014 21:33

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.