13.9.2010 8:03:27 Hudba Ainur
Kurz zdravého vaření - stojí to za to?
Dneska jsem dělala dcere svačinu do školy - strouhanou mrkev s citronem a cukrem, rajčata a extrudované kukuřičné chlebíčky. Manžel na to koukal a povídá - "nechtěla by sis zajít na nějaký kurz zdravého vaření"? Krom toho, že jsme se chytli, protože na kritiku své kuchyně jsem velice přecitlivělá, tak se ptám - bylo to opravdu tak hrozné, co jsem jí nabalila?
Klidně na nějaký kurz půjdu, ale mám pocit, že to budou vyhozené peníze, že to pak nikdo nebude jíst. Manžel nemá totiž produkty zdravé výživy moc rád - výrobky ze sójy, kozí sýry, luštěniny, kuskus, seitan, patizony, tykve apod...S bylinkami, semínky a neobvyklou zeleninou se zase nechytám u dětí.
Byl jste někdo na kurzu a pomohlo vám to potom při reálném vaření? Změnili jste pak skutečně trvale jídelníček? Mě to také nechutná (třeba různé zapečené zeleninové nákypy, robi maso, lilkové placky, každé druhé jídlo plné česneku a hub...
) , ale třeba by se na to dalo naučit jíst
Odpovědět