| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Třebíč

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 3824  [Dalších 3274 >>]
Malina27 18328
2.3.2006 20:09:40
Ahoj, zdravim vas vsechny a omlouvam se, ze nepisu, nejak se mi nechtelo a nemela jsem ani cas.

Silvo, ja jsem z TR a od videni Te znam. Manzel prej s Tebou chodil na zakladku :-)
Mame Petrusku 2r a na plavani chodime od pul roku. Je to super, uplne nas to nadchlo, Peta se od 14m sama chce potapet!, hrozne se ji to libi a nejvetsi radost ma, ze je mezi detma. Chodime i do materskych center a od 18mes na cviceni pro rodice s detma.

Postylku na dite mame volnou (Peta spi s nama), ale bohuzel ji pujcit nemuzu, protoze ji mame taky pujcenou.

Lelo, pamatujes, jak jsem kdysi psala o tom financnim poradci, kterej mel bejt nezavislej a mel poradit s hypotekama? Predstav si, ze nam zfalsoval smlouvu o urazovym pojisteni , ja to zjistila a ted podavam trestni oznameni. Sila, co? Mam z toho nervy jak spagaty.

A kdyz je rec o tech spalenich - neni to ani mesic, co se nam Peta oparila kafem - takova blba nahoda, houkla jsem na manzela, at jde jeste neco HONEM udelat, on drzel kafe, v tu chvili ho postavil bezmyslenkovite na stul a bylo to...Nastesti to mela "jen" cerveny, podarilo se to hned zchladit, dali jsme led a kdyz jsme dojeli na pohotovost, uz tam nic nemela, tak jsme tam byli akorat za blbce.

No nic, musim jit, mejte se krasne, ahoj
Helča+ Ráďa a Mareček 8746
1.3.2006 20:39:40
Zdravím po straaašně dlouhé době. Byla jsem tu párkrát a pak už jsem jen občas pročítala.
Velikou navinkou je, že od 6.12.05 máme Mareček (3400g 49cm). Rodila jsem v Brně-Obilném trhu.
Teprve až teď se dvěma prcky je to teda hukot. Navíc bydlíme ve 4.p. bez výtahu, tak si to každý den vyšlápnu minimálně jednou. Marek má už 6kg, nosím ho i s vaničkou, tak než se vyškrábu nahoru, mám dost. A o oblékání ani nemluvim.
Jinak - pustili jsme se do rekonstrukce domku v Okříškách, pomocí svých vlastních sil. Zatím to spíš vypadá, že bouráme. Ale v létě už se těším na zahrádku.
Měla bych prosbičku. Nemáte náhodou doma nepotřebnou dřevěnou ohrádku nebo postýlku. Klidně starší. Potřebujeme ji jen do obýváku, do ložnice se nám vejde jen košík, a v něm už prcek nechce přes den být. Stačila by nám i jen půjčit. Díky díky díky.
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 10284
26.2.2006 20:53:30
no jo, tak Míša má prázdniny :o)) tak si to pěkně užívejte, hlavně ve zdraví, na všech sjezdovkách :))

Lelo, to máte teda zážitek :( já z té sklokeramiky mám taky hrůzu, Víťa si s oblibou dotáhne židli a kouká, jak vařím, hlavně mám strach, aby tam nesáhl, ještě, když je to horké, ale už to nesvítí... :( on mi jednou takhle sáhl na žehličku u našich, zrovna jsem ji postavila na stůl, on přiběhl proti mně a já než stihla otevřít pusu, tak plácl dlaní, naštěstí to taky nebyla celá ruka, ale jen konečky u 2 nebo 3 prstíků, ale řval, jak tygr :((
V dnešní době je to s cestováním fakt o strach, v jar nemají rádi zahraniční investory, ne?? :(( arabské země - to by bylo ještě horší, v Číně zas ptačí chřipka... severské země už taky nejsou bezpečné, brrrr, ani se mi nechce plánovat žádná dovolená u moře, kdo ví, co z té ptačí chřipky zmutuje?! :(((
Lelo, tak radši tento týden nečti noviny a neposlouchej zprávy, ať tě nic neděsí!!! :)

Míša*Tom*Any 14043
26.2.2006 16:05:09
Ahoj holky,jen podávám hlášení,že žijem a užíváme si jarní prázdniny v Jeseníkách.
Anetka dnes byla v lyžařské školičce a já vyzkoušet svoji novou snowboardovou výbavu.Sjezdovky jsou tady drastické,jak sklonem,tak kvalitou sněhu.Je to jeden led,takže jsem samá modřina a mám strach...Hihi,na kotvě jsem 2x spadla a pak to vyjel se mnou neznámý mladý muž-podle mé ségry prý 100% hulič trávy-hihi.
Vítám mezi námi Silvu a jejího chlapečka.Já mám dve děti.Klukovi bude v dubnu 13 a Anetka měla minulou sobotu 3 roky.Bydlíme v Mor.Budějovicích.
Víc napíšu až z domu.Mějte se krásně.Pápá:)
Lela, čert a malinkej drak 9322
26.2.2006 15:31:29
haha, tak jsem si ráno vstala, celkem spokojenost - jen 3x kojení (z toho to první asi 15 min poté, co jsem si lehla, ještě jsem díkybohu nestačila pořádně usnout), čerťa si naporoučel míchaná vajíčka ... smažím, odendám ze sporáku, on tam tak stojí, říká "pálí to", já říkám "moc to pálí, nesahej na to a běž si sednout, já ti snídani donesu", on se vesele zasmál a plácnul rukou na tu sklokeramickou desku :o(
chladila jsem pod vodou, stejně vyskočily puchýře - naštěstí na to sáhnul jen konečkama prstů a jen třema ... řval jak pominutej, takže jsem oblékla děti, sebe a vyrazili jsme na pohotovost. Na místě jsem zjistila, že mají až do devíti (bylo čtvrt), takže domů, svléknout děti, nakojit ... a zopakovat celé oblékání etc.
teď už je v pohodě, už ho to asi nebolí, i se najedl a dokonce usnul (po probdělém týdnu)
huh - prostě děti jsou radost. Jen doufám, že si to zapamatuje a příště poslechne (má teď to pekelné období, kdy já řeknu A o on natruc udělá B :o((

Hihi, Silvie, počkej po druhém dítěti, to je teprv postavička (no, ale můžu tě ubezpečit, že na plavání s dětma jsou rozhodně lepší plavky jednodílné - děti totiž moc rády stahují podprsenky ;o)) A jednodílné plavky leccos schovají :o))
Malej a drobínek?? Můj mrňavec se narodil jen 12 dnů před termínem a měl rovná 3 kila a 47 cm :o)) ty kdybys donosila, tak bys měla pětikilového macka ;o))
Můj manžel dělá manažera nákupu jedné místní pobočky jedné velké nadnárodní firmy ... a strach samo mám, děsnej - no ale co nadělám, že jo. Teď to JAR je fakt lahůdka, když čtu o těch hrůzách, co se tam dějí - zlatý apartheid :o(

Mikši, to já vím o té půjčce :o) Chtěli bychom za to vyměnit okna tady v bytě - a chci mrknout, jestli nám to dají, když budeme mít zároveň hypotéku a stavět, takže vlastně už bysme to necpali do bydlení, ale jen do zhodnocení bytu ... Na tu druhou půjčku, na bydlení, samo nárok nemáme - neb jsme takoví blbci, co si pořídí vlastní byt ... jojo, u nás bohužel člověk, který se o sebe snaží postarat sám, je dost bit

jdu žehlit :o((
Mikeš+ 3 holky 30347
26.2.2006 13:11:49
Silvie nejsi tady jediná :-) Třebíčanek je nás tu víc - kromě mě ještě Malina a Asha.
Jeden můj bývalý spolužák taky už asi na trvalo zůstal v UK, myslím že snad v Londýně. Jmenuje se Zsolty.
Já s Dájou jsem chodila plavat od jejích asi osmi měsíců, ale ani se nám nepodařilo dochodit celý kurs, byla každou chvíli nemocná. Ve vodě se teď docela bojí, ale do bazénu se vždycky těší (třeba když se vydáme do vodního ráje anebo na koupaliště):-) Ostatní holky s dětmi pokračují v dalších kurzech doteď.

Lelo, na co chcete použít tu půjčku? Budete stavět nový dům, ne? Ta půjčka je jen na opravy, rekonstrukce a tak. Já už mám pohromadě většinu papírů, v pondělí to musíme ještě o několik doplnit a v úterý to pošlem. Psali, že letos hodlají uspokojit asi 6,5 tisíce žadatelů, tak snad se do toho počtu vejdem. Teda nepošleme jim projekt, protože bychom to jednak nestihli a taky se nám nechce platit docela dost peněz, když ani nevíme, jestli úvěr dostanem. Kdyžtak jim ho pošlem dodatečně.

Lenka+Filda 10.1.06 31124
25.2.2006 23:08:55
Peknej vecer!
To je ale legranda, holky, tak si nemuzu pomoct, ale zatim mam tady mezi vama pocit, ze jedina z Trebice jsem tady vlastne ja :-D vsechny jste odjinud :-)

Lelo, my chceme zacit taky chodit plavat, myslim, ze je to uzasny, zvlast pro mimouse, on vodu miluje. Jen si jeste ted, pet tydnu po porodu nejak nedovedu predstavit, ze bych se spacirovala nekde v plavkach :-(
Kdyz se tak na sebe divam do zrcadla, mam pocit, ze mi v porodnici vymenili komplet postavu :-/ chjo..
Lelko, maly vypada jako drobinek, pac to byl drobinek. Narodil se o mesic driv nez mel. Puvodne byl termin 17.2. a on uz se vylihl 18.1. a mel 3056g a 52cm.
Jo a co jsem to delala? Kdyz jsem skoncila jako aupair (cca po 9mesicich), nasla jsem si praci v zakladni skole s detma v takovem clubu.
Prirovnala bych to k druzine, ktere mate v CR. Akorat tady to funguje pro deti rano pred skolou a pak odpoledne po skole.
Dost me to bavilo. Vubec prace s detma me zacala moc bavit. Taky jsem pracovala skoro az do porodu, moc se mi tam libilo.
A Tvuj muz dela co, ze takhle hodne cestuje? Urcite o nej musis mit strach, kdyz se vydava casto takhle do sveta.
Jinak my s nocema a spankem taky bojujeme, mela bys videt ty kruhy pod ocima, co mam. Je zvlastni, ze na te fotce z neznameho duvodu nejsou zachyceny :-I

Tak jdu do hajan, mejte se vsichni baaajecne a krasny zbytek vikendu!

Lela, čert a malinkej drak 9322
25.2.2006 21:16:41
přeju!
Dnešek byl hektický, zvládli jsme plavání, oběd, pak transport taťky na letiště, zpátky domů ... vše v neuvěřitelném časovém presu - ale zvládli. Teď jsem tu na týden slamněná, chjo. Navíc Johannesburg není zrovna příjemné místo, mám o manžela docela strach :o((

Silvie, my jsme v Meziříčí přistěhovalci ;o) Před pěti a půl lety jsme tu z nouze a jako kompromis koupili byt - já jsem pracovala v Jihlavě, manžel v Brně, vídali jsme se jen o víkendech a už to bylo na budku. No a už jsme tu nějak zakotvili, letos se tu chystáme stavět
hihi, teď jsi mně pobavila - že jsi porodila nedávno a celý den ti zabere malý. Já porodila řekla bych "dávno" a stejně mi mrňavec zabere celý den ;o) Já mám takové náročné děti, které nikdy nespí ...
Věk mých dětiček mám v nicku :o)
Fotka hezká, sluší vám to - a malej je takovej drobínek!! to už snad ani není pravda, ty děti děsně rychle rostou - fňuk!

Pavli, taťka je cestovatel - ale jak píšeš, většinou vidí jen letiště, hotel a fabriku :o( Trochu cestování si užil v té číně, tam byl dlouho ... a pak v Egyptě, tam pro ně zajišťujou nějaké ty atrakce u pyramid. Teď v JAR by měl navštívit Lion park, prý pak bude mít fotky se lvíčaty, tak jsem zvědavá

Silvie, a co ty jsi dělala? Stále aupair nebo už něco jiného?
powerjoga je fajn, taky jsem chodila (a ráda bych zase). S malým tu žádné aktivity nemáme, snad ve větších městech ... ale jak píše Pavla, chodíme jednou týdně plavat (teda zatím s tím větším, s miminem začneme od dubna) a je to super!

no nic, jdu spát - ty noci jsou u nás stále očistec, jsem jak zombie :o(

Lenka+Filda 10.1.06 31124
25.2.2006 15:22:43
Pavli,
tak to se omlouvam, to musi byt hrozne pro ni. Psala jsi osmimesicni miminko?
Teda, je mi uplne do breku, kdyz si to jenom predstavim.
Zivot je nekdy opravdu hodne kruty :-(

Ta poweryoga musi byt perfektni. Chodila jsem kdysi na jogu, ale ne dlouho a bavilo me to. Musim si taky najit nejakou aktivitu, pokud mozno s mimouskem, snad se mi to podari. Nerada bych ho soupla nekomu na hlidani, aspon ne ted, je malickej.

No, ten kamarad toci takovy ty sprostacky filmy. Vetsinou v Nemecku.
Ja nechci nikoho soudit, at si kazdy dela, co ho bavi a na co ma, ze ;-)

Prave pecu Sachr dortik, naucila jsem se ho uplne bajecne a zitra tu nase znama z baraku udela party na pocest narozeni naseho synacka, tak jsem chtela donest neco ceskeho, aby si anglanky pochutnaly zase :-)
Minule jsem jim udelala merunkovy tac s drobenkou a z toho byly uplne paf.
Ony jsou takovy malickato levy na vareni a peceni, tak se jim zda vsechno uzasne a neskutecne vynikajici :-))
Ale je to hezky, protoze ja si potom pripadam taky jako nejaka uzasna kucharinka, pritom toho moc neumim zatim, v kuchyni se fakt teprv ucim :-)
Tak jo, hezkou sobotu!
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 10284
24.2.2006 21:33:34
ahoj Silvi,
kamarádce zemřel manžel, zůstala sama se 3 dětmi, 6r., 3,5r a 8 měs.

Poweryoga je pro mě hrozně fajn, je to docela záhul a to cvičíme teprve začátečnické sestavy :o) Je tam spousta pozic, které pomáhají rozproudit metabolismus, no prostě samé blahodárné procesy pro naše tělíčka :)Hodně balančních pozic, to je docela oříšek, udržet trošku rovnováhu, to mi dává zabrat snad nejvíc, posilují se i břišní svaly, i ty příčné, pánevní dno - to musí být zpevněné vlastně pořád při cvičení - ideál je tyhle návyky přenést i do všedního dne :)
Břišní tance se tady taky hodně rozmáhají, o tancování s mimi jsem teda ještě neslyšela :) ale může to být zajímavé.
Třeba Lela s Malinou (jestli jsem na někoho zapomn, pardon) chodí s dětičkama plavat, určitě rády poreferují, že jo?

Já nejsem přímo z mbud., ale z vesnice asi 10km od nich. Ale pár známých tam máme, i část rodiny :) Přímo z mb je Míša, určitě se tu brzy objeví, ona je šíííííleně zaneprázdněná :)
A jaké povolání má ten tvůj známý - když už jsi to tu nakousla??? to by mě docela zajímalo, čemu říkáš zvláštní?? :)

Zítra jdu s klukama a s kamarádkou (jak jsem psala výš) do divadla na pohádku, tak už se těšíme, jak si to s dětma užijem :)

Přeju pěkný víkend!!!

[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 3824  [Dalších 3274 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.