Přidat odpověď
přeju!
Dnešek byl hektický, zvládli jsme plavání, oběd, pak transport taťky na letiště, zpátky domů ... vše v neuvěřitelném časovém presu - ale zvládli. Teď jsem tu na týden slamněná, chjo. Navíc Johannesburg není zrovna příjemné místo, mám o manžela docela strach :o((
Silvie, my jsme v Meziříčí přistěhovalci ;o) Před pěti a půl lety jsme tu z nouze a jako kompromis koupili byt - já jsem pracovala v Jihlavě, manžel v Brně, vídali jsme se jen o víkendech a už to bylo na budku. No a už jsme tu nějak zakotvili, letos se tu chystáme stavět
hihi, teď jsi mně pobavila - že jsi porodila nedávno a celý den ti zabere malý. Já porodila řekla bych "dávno" a stejně mi mrňavec zabere celý den ;o) Já mám takové náročné děti, které nikdy nespí ...
Věk mých dětiček mám v nicku :o)
Fotka hezká, sluší vám to - a malej je takovej drobínek!! to už snad ani není pravda, ty děti děsně rychle rostou - fňuk!
Pavli, taťka je cestovatel - ale jak píšeš, většinou vidí jen letiště, hotel a fabriku :o( Trochu cestování si užil v té číně, tam byl dlouho ... a pak v Egyptě, tam pro ně zajišťujou nějaké ty atrakce u pyramid. Teď v JAR by měl navštívit Lion park, prý pak bude mít fotky se lvíčaty, tak jsem zvědavá
Silvie, a co ty jsi dělala? Stále aupair nebo už něco jiného?
powerjoga je fajn, taky jsem chodila (a ráda bych zase). S malým tu žádné aktivity nemáme, snad ve větších městech ... ale jak píše Pavla, chodíme jednou týdně plavat (teda zatím s tím větším, s miminem začneme od dubna) a je to super!
no nic, jdu spát - ty noci jsou u nás stále očistec, jsem jak zombie :o(
Předchozí