Přidat odpověď
Ahoj, zdravim vas vsechny a omlouvam se, ze nepisu, nejak se mi nechtelo a nemela jsem ani cas.
Silvo, ja jsem z TR a od videni Te znam. Manzel prej s Tebou chodil na zakladku :-)
Mame Petrusku 2r a na plavani chodime od pul roku. Je to super, uplne nas to nadchlo, Peta se od 14m sama chce potapet!, hrozne se ji to libi a nejvetsi radost ma, ze je mezi detma. Chodime i do materskych center a od 18mes na cviceni pro rodice s detma.
Postylku na dite mame volnou (Peta spi s nama), ale bohuzel ji pujcit nemuzu, protoze ji mame taky pujcenou.
Lelo, pamatujes, jak jsem kdysi psala o tom financnim poradci, kterej mel bejt nezavislej a mel poradit s hypotekama? Predstav si, ze nam zfalsoval smlouvu o urazovym pojisteni , ja to zjistila a ted podavam trestni oznameni. Sila, co? Mam z toho nervy jak spagaty.
A kdyz je rec o tech spalenich - neni to ani mesic, co se nam Peta oparila kafem - takova blba nahoda, houkla jsem na manzela, at jde jeste neco HONEM udelat, on drzel kafe, v tu chvili ho postavil bezmyslenkovite na stul a bylo to...Nastesti to mela "jen" cerveny, podarilo se to hned zchladit, dali jsme led a kdyz jsme dojeli na pohotovost, uz tam nic nemela, tak jsme tam byli akorat za blbce.
No nic, musim jit, mejte se krasne, ahoj
Předchozí