| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Silvie nejsi tady jediná :-) Třebíčanek je nás tu víc - kromě mě ještě Malina a Asha.
Jeden můj bývalý spolužák taky už asi na trvalo zůstal v UK, myslím že snad v Londýně. Jmenuje se Zsolty.
Já s Dájou jsem chodila plavat od jejích asi osmi měsíců, ale ani se nám nepodařilo dochodit celý kurs, byla každou chvíli nemocná. Ve vodě se teď docela bojí, ale do bazénu se vždycky těší (třeba když se vydáme do vodního ráje anebo na koupaliště):-) Ostatní holky s dětmi pokračují v dalších kurzech doteď.

Lelo, na co chcete použít tu půjčku? Budete stavět nový dům, ne? Ta půjčka je jen na opravy, rekonstrukce a tak. Já už mám pohromadě většinu papírů, v pondělí to musíme ještě o několik doplnit a v úterý to pošlem. Psali, že letos hodlají uspokojit asi 6,5 tisíce žadatelů, tak snad se do toho počtu vejdem. Teda nepošleme jim projekt, protože bychom to jednak nestihli a taky se nám nechce platit docela dost peněz, když ani nevíme, jestli úvěr dostanem. Kdyžtak jim ho pošlem dodatečně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.