Přidat odpověď
ahoj Silvi,
kamarádce zemřel manžel, zůstala sama se 3 dětmi, 6r., 3,5r a 8 měs.
Poweryoga je pro mě hrozně fajn, je to docela záhul a to cvičíme teprve začátečnické sestavy :o) Je tam spousta pozic, které pomáhají rozproudit metabolismus, no prostě samé blahodárné procesy pro naše tělíčka :)Hodně balančních pozic, to je docela oříšek, udržet trošku rovnováhu, to mi dává zabrat snad nejvíc, posilují se i břišní svaly, i ty příčné, pánevní dno - to musí být zpevněné vlastně pořád při cvičení - ideál je tyhle návyky přenést i do všedního dne :)
Břišní tance se tady taky hodně rozmáhají, o tancování s mimi jsem teda ještě neslyšela :) ale může to být zajímavé.
Třeba Lela s Malinou (jestli jsem na někoho zapomn, pardon) chodí s dětičkama plavat, určitě rády poreferují, že jo?
Já nejsem přímo z mbud., ale z vesnice asi 10km od nich. Ale pár známých tam máme, i část rodiny :) Přímo z mb je Míša, určitě se tu brzy objeví, ona je šíííííleně zaneprázdněná :)
A jaké povolání má ten tvůj známý - když už jsi to tu nakousla??? to by mě docela zajímalo, čemu říkáš zvláštní?? :)
Zítra jdu s klukama a s kamarádkou (jak jsem psala výš) do divadla na pohádku, tak už se těšíme, jak si to s dětma užijem :)
Přeju pěkný víkend!!!
Předchozí