Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lenka+Filda 10.1.06 | 31124 |
23.2.2006 18:27:31
Ahoj Pavli,
dekuju moc za privitani :-) takze Ty jsi z Moravskych Budejek? To je nahoda, muj tata tam zije, a taky muj kamarad, mozna je budes znat. S tatou se teda nestykam, to je dlouha historie, ale kamos je celkem fajn, jen ma "zvlastni" povolani ;-) Do UK jsme prijeli s pritelem, ted uz manzelem, spolu pred dvema lety v lednu. Ja jsem zacala pracovat jako aupair v Hertfordshire a muj chlapik si hledal praci. Trvalo to celkem dlouho, ale nasel si ji a prosadil se tu, takze dela to, co delal v CR. Mame bytecek a ted se rozhodujeme koupit domecek, neco mensiho, na hypoteku samozrejme. Tazke tady jiste nejaky ten rok jeste zustanem. Jsme tu oba dva stastni, a tak v tom nevidim problem. A co se stalo kamaradce? Nekdo ji umrel? Omlouvam se, ze se tak ptam, ale asi jsem neco nestacila precist z minulych prispevku. Zaujalo me, ze chodis na powerjogu, mohla by jsi mi o tom napisat neco blizsiho? Rada bych taky neco vyzkousela, ale abych tam mohla s malym. Slysela jsem o brisnich tancich, kam se muze i s mimousem a tancuje se primo s nim v naruci, tak to me pobavilo, ale mozna by to bylo to prave pro me a pro malyho :-) Jinak preju vsem peknej ctvrtek a hezky vecer!:-) |
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 | 10284 |
22.2.2006 20:06:05
ahoj všem,
vítám tě, Silvi, máš krásného broučka :))) V Anglii plánujete žít trvale? Šli jste tam přímo za prací nebo jste si hledali práci až tam? Já žiju v Brně, ale pocházím od M. Buděj., takže jsem se sem taky "zařadila" :) Mám prvňáčka v zš a "maláska" ve školce, od ledna jsem se po mateřské vrátila do práce, je to sice hoňka, ale v práci mě to zatím! hodně baví, takže si nestěžuju. Právě jsem se vrátila z poweryogy, takže jsem teď i hodně optimisticky naladěná :) dnes jsem to potřebovala, odpol. jsem byla na kremaci, kamarádce se snažím pomáhat, jak to jen jde, bydlí u nás v baráku, tak to prostě nevydržím jí nepomoct, včera večer jsem jí pomohla ještě s chystáním občerstv. na dnešek, chuděra, ještě ji chytly záda, tak se včera sotva hnula :( naštěstí tu teď s ní pár dní bude její sestra, tak jí hodně pomůže. Lelo, na tu ergonomii kuchyní jsem kdysi na netu narazila, bohužel už nevím, kde,ale zkus to zadat do vyhledávače, třeba hned něco vyběhne, možná má něco na svých stránkách i ikea, tam si můžeš sestavit i plánek kuchyně. Ten váš taťka je teda cestovatel, a ještě do takových dálek... stejně tam asi stíhá jen letiště, jednání a hotely, co? nebo má někdy čas aspoň nasát atmosféru té země (jako turista)? asi už mu to ani nepřijde, že, aby něco "nasával", jen práce, práce... Slyšely jste písničku od Nohavici Ladovská zima??? neodpustím si :)nejdřív to začne děsně romanticky, zasněžené domečky a tak... a pak už jen jaká je to otrava, že už padá 4. měsíc!!! ..děcka už mají zmrzlé kosti a sáňkujou už jenom z povinnosti.. pendolinu zamrzly všechny cdromy... bojí se jít nakoupit do tesca, protože tam mají ty rovné střechy zapadané sněhem.... :)) se aspoň člověk zasměje, když ta zima ne a ne polevit :( |
21.2.2006 20:26:00
Lelo, tak z Mezirici?? To je parada, muj muz tam pracoval u Dobrovolnyho u Opel asi 8let. Taky jsme tam jezdili na diskoteky, kdyz jsme byli mladsi.
No a s tou materskou je to tak, ze je tu placena jen 24tydnu, potom je dalsich uz neplacenych 24tydnu. A protoze jsem pracovala a odvadela radne dane pred otehotenim, jsou to hezke penizky, nemuzu si stezovat. Ja jsem porodila teprve nedavno, tak me jeste veskery den zabere malickej, ale uz se snazim se z toho pomalu vymotavat a bude to jen a jen lepci. Jak stare mate deticky? Jinak dekuju za privitani, ja si zase desne rada prectu co noveho v Trebickove :-) Jo a to jsem ja s malickym: |
Lela, čert a malinkej drak | 9322 |
21.2.2006 16:03:48
dik moc! mrknu tam ... a jeste - kdyz obhlizis ty kuchyne nenarazilas na nejake zajimave stranky o nic (myslim co vedle ceho, jak vysoko a tak vubec, jde mi o rozmisteni spotrebicu - v teto fazi to potrebuju kvuli rozvodum).
je to legrace, to budovani. Preju, at vam to vyjde a mate byt jako klicku ;o) |
Mikeš+ 3 holky | 30347 |
21.2.2006 15:31:07
Lelo, je na www.sfrb.cz, nebo na www.mmr.cz, ale tam tě to stejně odkáže na ten fond rozvoje bydlení. Zadej nová půjčka 150 tisíc :-)
|
21.2.2006 13:21:58
Mikši, kde jsou prosím k té půjčce informace?? Ríkali jsme si, že bysme tady v bytě nechali vyměnit okna, je to pro ostudu (střešní, teče sem, rosí se, sádrokarton pod nima je ee) ...
Mno a jestli budeme splácet o tisícovku víc, to už nás nezabije, že jo :o(( |
Mikeš+ 3 holky | 30347 |
21.2.2006 12:43:43
Ahoj holky,
tak jsem četla trochu dozadu a je tady pár dost smutných nebo nepříjemných věcí:-( Nedokážu si představit tu ovdovělou mamku, snad má dost přátel, kteří jí pomůžou. Vlaďko, neriskuješ moc s tou angličtinou? Já bych se bála. A jestli toho necháš o pár týdnů dřív, to by se přece nic nestalo, ne? Malino, jakej byl karneval? Dáš sem pro inspiraci fotky? :-) Zdravím Silvu (doufám, že jsem nepopletla i/y)! Myslím, že postřehy z Londýna to tady oživí :-) Jinak já jsem rozeslala životopisy do několika škol a teď budu čekat do června, až se budou dělat úvazky, jestli někde nebude místo. Taky se připravujem žádat o tu 150tisícovou půjčku na rekonstrukci jádra, takže doma sedím na netu, chodím do obchodů s kuchyněma a koupelnama a kochám se a nechávám si dělat kalkulace. A taky kreslím... :-) Už mám představu jak a co, ještě to chce projektanta, kterej nakreslí pořádnej projekt a můžem žádat :-) |
21.2.2006 12:23:08
ahojte,
tak opět píšu :o) zkracuju intervaly ;o)) taťka nám odletěl dnes pro změnu do Finska, už to ani nekomentuju, finišujeme s tou hypotekou a vše je to na mně ... co nadělám, že. Pavli, na kremaci jsem byla s oběma dětma - ono není kamsi kam je odložit :o( Ale zvládli jsme to všichni. S tvou kamarádkou je to strašné, nedokážu si něco takového vůbec představit. Chuděra, je mi jí moc líto - a ještě tři malé děti :o(( brrr. Přeju jí hodně sil (jestli to jde) Vlaďko, ahoj!! Ať bříško nezlobí!! No na tvém místě bych ležela co to jen jde a na anglinu se vyprdla!! Za předčasný porod to nestojí, dle mého. Silvie, vítám! Já nejsem z TR, ale z Meziříčí - ale hočiny z TR tu jsou taky ;o) Sníh tu je, taje, ale má se zase ochladit - no nic moc, já už chci jaro!! Jak je v Londýně? Jak to máš v UK s mateřskou? Nic moc, co? Já se doma pekelně otravuju, do práce bych šla hned (mít hlídání), ale tam by mně vadila ta nemožnost volby :o( no nic, jdu se věnovat domácnosti :o( přeju všem hezký den! |
21.2.2006 11:22:54
Nazdarek mamky!
Ja sem nakukuju z lednacku, protoze jsem nasla tuhle mistnustku, no a Trebic je moje rodne mestecko, tak jsem nemohla odolat :-)) Jak se tam mate a co noveho v TR? Porad mate tolik snehu? Abych to vysvetlila, v TR jsem se narodila a zila na Hajku asi do svych 25let. Potom jsme s pritelem, ted uz manzelem, odleteli do Anglie a v Londyne zijeme doted, tj. pres dva roky. No, ale do TR litame porad na dovolenky, pac tam mame oba dva rodiny. Letos se nam tady narodil chlapecek, Yannick, takze jsem na materske a mam trochu casu na rodinu.cz :-) V Trebici mam taky stale hodne moc kamaradek. Tak muzu se k Vam pridat, hmm? Preju vsem pekne utery!:-) |
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 | 10284 |
20.2.2006 20:59:34
No Vladi, to jsou teda zprávičky, moc držím pěsti, ať mimi ještě v bříšku vydrží co nejdéle!!! Jak to máš s Ondrou, je s tebou nebo u babiček?
Holčiny, kde jste kdoooooo? I vy jedny, vy určo jen nakouknete a nic nepisnete, co?! polepšete se :)) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.