| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Třebíč

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 3824  [Dalších 3254 >>]
Vlaďka26/Ondra04,Káťa06,Thea14 10631
20.2.2006 19:48:25
Pavli, dík za optání, poslední týden mám dost problémů s bříškem, už jsem byla 2x v porodnici, musím ležet, takže na net se moc nedostanu, jsem ve 32.tt, tak ještě aspoň 14 dní musíme vydržet kvůli dozrátí plic, pak budeme za vodou...takže taneční kroužek je dočasně odvolanej, s AJ to ještě zkusím, tam se můžeme válet na těch pěnových puzzle, takže celkem OK, uvidím, jak to půjde, když ne, tak budu muset odvolat i tu...

Takže pádím, mějte se zatím fajn, buďte zdraví! kKybych rodila, dojde vám určo SMS :-) Paaaa
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 10284
18.2.2006 16:30:02
ahoj všem,
Míšo, nevíš náhodou, jestli někdo v mb půjčuje vysavače na čištění koberců???

Vladi, jak se máte? už jsi tu dlouho nebyla :o)
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 10284
17.2.2006 17:44:07
ahoj všem,
Asho, to jsem ráda, že už to máte za sebou, Kubík je statečný, přeju, ať se varlátko ujme!!!!!! a s tím přetahováním to teda musí být cirkus :((( to si my, ženské, neumíme představit, jak to musí být citlivé :O No, přeju hooodně trpělivosti :)

Lelo, chceš říct, že jsi na kremaci byla s oběma klukama???
Vzpomínáte si matně, jak jsem tu občas nakousla, jak mám kámošku se 3 dětmi, jak všechno zvládá a je pořád strašně happy??? .... si představte, že jí v út zemřel manžel!!!! :((((( v prosinci jsem se dozvěděla, že je hodně vážně nemocný, asi před 8 lety se mu objevil výrůstek někde v krku, dr. mu řekli, ať si to nechá odstranit, ono to narostlo znovu a ještě víc, operovali ho během let snad 3x, měl prorostlé dutiny i krční páteř, přestal jíst i chodit, měla ho střídavě doma a v nem., aplikovala na něm 42denní půst, ale nic nepomohlo, teď na konci byl 5 dní v hospicu, nikde už ho nechtěli :(( holky to je šílené, je mi jí strašně líto a těch jejích krásných dětí, ani nevím, jestli už jim to řekla... ve st jsem za ní šla, říkala jsem si, jak budu silná, jak to zvládnu, ale když mi otevřela s miminem v náručí, brečely jsme obě, nejhorší je, že jeho rodina se nemá moc k tomu, aby jí pomohli, má jen matku 700km daleko a taky s ní nikdy neměla moc fajn vztah, teď je u ní sestra, ale co dál.... je nás tu několik mamin, co se známe, tak se jí všechny budem snažit jakýmkoliv způsobem pomoci, ale bude to mít hodně těžké :( bohužel...
Lela, čert a malinkej drak 9322
17.2.2006 10:24:05
ahojte kočky,
opět se hlásím!
týden docela OK, v pondělí jsme měli kremaci, děti to pojaly jako velký happening - hladoveček předvedl, jak je citlivé miminko, a čert si rozšířil slovní zásobu (např. o kematórium), zjistil spoustu technických zajímavostí o provozu tohoto zařízení a tak vůbec. Bylo veselo ;o)
Od úterý je ve školce, doufám, že mu to dlouho vydrží - teda ještě příští týden, pak jsou prázdniny (a ta´tka nám opět odjede, tentokrát do JAR :o(( fuj, takhle jsem se o něj ještě nikdy nebála :o(((

včera jsme zvládli první očkování, ramínko se konečně hojí - večer byl chudinka nepříčetnej, noc děsná, teď má ještě teplotu, ale jen nadává - a NESPÍ :o( od pěti od rána nezamhouřil oko - podivná reakce. Já po té noci jak mrtvola, už jsem zkonzumovala druhý paralen ...

Malino, mimin na prsu jak kdy. Má dny, kdy by jedl pořád (asi nějaké mimotabulkové spurty), a dny, kdy mu to stačí 6x ...
ta fotka - to se dívá po hračce a po plínce, nelukuje takhle normálně, to si hlídám ;o) - a ani tak nespí!!
Hypotéku - nakonec berem klasický hypoteční úvěr od Hypoteční banky, vychází to nejlépe a mají teď do konce února akci, že neplatíš poplatek za vyřízení (docela značná úspora). Ono se to hodně liší, závisí na tom, jakou hodnotu má zástava, kolik % z té hodnoty si chceš půjčit (70% je nejlevnější), jaká další zvýhodnění ti napočítají či nenapočítají... Na netu jsou různě i kalkulačky a tabulky, kde to máš zhruba srovnané (tuším finance.cz, mesec.cz nebo nějaká taková adresa to byla, našla jsem to přes vyhledávač)
Mno, já osobně bych barák s nájemníkama nekupovala (to je jako "nechci slevu zadarmo" - a ještě ti někdo rozbije ústa, přinejlepším)

Mikši, já svůj návrat do práce s mamkou neřešila - ona teda to nekomentovala, otec byl výrazně proti - no co nadělají, že jo. Stejně si myslím, že za chvíli budeš těhu a nebude co řešit - co??

Asho, ahoj!! Jsem ráda, že jste to přežili - a věřím, že varlátko nezakrní a vše bude OK. S tou předkožkou - chudinka malej!! ať už ho to nebolí! Kamarádka si s tím u prcka taky užila ... chjo.

nic, prcek kňučí - doufám, že konečně zabere, potřeboval by se prospat.
Přeju všem hezké dny (včera jsme šli ze školky a cvrlikali ptáčci, úplně jsem zjihla ;o))
Asha,Kuba04Mára06,KáťaBára2/11 12545
16.2.2006 17:30:57
Ahojky, tak hlásím, že žijeme, v úterý jsme přijeli domů. Varlátko stáhnout šlo, teď se musí počkat, jestli se "chytí" a nezakrní, jinak by mu ho museli celé odstranit - to jsem ani netušila :-( Kuba je hrdej, že má na noze načmárané jméno, moc se mu to líbí a z dezinfekce má pořád na nohách a bříšku "trenýrky". Nesmím ho týden koupat, už je to na něm vidět, šmudlání žínkou naše prasátko moc nespasí :-) Když mi ho brečíčího přivezli po narkóze, tak jsem to obulela. Kubík pak celé odpoledne ležel!!! sám a dobrovolně v posteli - neuvěřitelný úkaz! Řekli jsme mu, že musí hajat, aby se pinďa zahojil a on fakt ležel... Bylo vidět, že je ještě oblblý z narkozy. Druhý den ráno říkal, Kubísek musí hajat, ale během 5 min. se zkusil spustit na zem z postele, trošku se prošel, kolínka k sobě a našlapával opatrně na špičky a odpoledne už šplhal po židlích. Teď už řádí jak černá ruka, víceméně během 2 dnů byl v normálu. Akorát je protivnější, je to bolestivý :-(

To uvolnění předkožky nese o dost hůř než to varlátko. První čůrání děsné!!! Vyskočil mi okolo krku, omotal nohy okolo pasu a ječel Mami co je, mami co je :-((( Od úterý máme stahovat, aby to zase nezarostlo a přííííšerné!!! 2 s ním bojujem a nejhorší je, že nevíme, kam až to jde stáhnout, máme použít sílu a jít na maximum, ale ne, aby se mu trhala kůžička, to by se zajizvilo a šlo by to hůř přetahovat. Teda to je trápení s těma chlapama!!!

Vás sem moc dočíst nezvládla, jen jsem nemohla nepřehlédnout Petrušku :-) Roste do hezký slečny :-))) Moc jí to sluší a je čím dál víc podobná Malině! Nezlobte se, že nebudu reagovat, něco jsem četla v UL, ale vůbec si to nepamatuju... Kdy už skončí ta zima???? Dneska jsme šli ke Dr. a byli jak sněhuláci!!!!!!!!!!!!
Mikeš+ 3 holky 30347
14.2.2006 13:18:25
Ahojky:-)

Malino, ta maska je pěkná, taky bych vůbec nevěděla, co vyrobit :-) Ty tykadla jsou z čeho? Z chlupatýho drátku? Já jsem na maškarním jako dítě byla snad jen jednou, mamka mi tehdy složitě šila masku. Asi mě to nijak moc nezaujalo, protože si z toho nic nepamatuju. V kolik to v neděli je? Pochybuju, že bychom s Dájou šly, protože neděle je snad jediný den, kdy je teď taťka doma. Ale kdoví, třeba bude muset makat i o víkendu...

Já jsem konečně odnesla přihlášku do školky. Docela mě překvapilo, jak nízké je školné, myslela jsem, že to bude tak kolem 1500,- a ono je to jen asi 180,- + strava 250,- Sice asi nebude místo od září, ale snad od února, až bude mít Dája tři roky, by už chodit mohla. Kdybych náhodou našla práci, musela bych hledat místo v jiné školce. Taky jsem se dost potrápila s napsáním motivačního dopisu pro ředitele škol. Už to jen natisknout a rozeslat. Je mi z toho tak nějak smutno :-( ale jednou to přijít muselo. Nejhorší na tom je, že moje mamka ani nechce slyšet, že bych šla do práce dřív, než musím (tj. dokud bereš RP, nepracuj). Že si mám napřed pořídit další mimčo a do práce jít až co nejpozději a už vůbec nechce slyšet o tom, že by Dája měla chodit do školky :-( Takže se ani nemám s kým poradit.
Snad to pak pochopí.

Jinak od Ashy mám poislední zprávu ze soboty, že operaci přežili a v neděli je snad pustili. Od té doby nic. Tak jen doufám, že je všechno v pořádku.

Malina27 18328
12.2.2006 17:10:06
Ahoj, zdravim vas vsechny a preju krasnej snehovej den :-)

Dekuju za pochvalu masky :-) Ja jsem inspiraci hledala hrozne dlouho na netu. Samo od sebe by me to taky nenapadlo.

Miso, ono to vstavani v 5:45 za to ale stoji, co? Ja bych klidne jela non stop, kdybych mohla takhle vypadnout na noc. U nas bohuzel hlidani pres noc zatim jeste neprobehlo a asi by to zatim ani neslo. Peta je porad jeste dost zavislak. Navic spi s nama v posteli a treba jen sahne, jestli jsem vedle ni, aniz by otevrela oci a spi dal. Je zajimavy, ze po hmatu pozna, ze tam je treba manzel a zacne rvat, ze tam musim lezet ja. Jednou za cas jdu nekam sam s kamoskou a pak jde manzel sam, ale hlidani u babicky v noci by bylo asi psycho.

Lelo, mate fakt spoustu nadhernych fotek! Matysek uz je velikej a je videt, ze se ma k svetu :-) Jeste Ti visi tak casto na prsu? Jak tam mate tu fotku, jak lezi v postylce na boku a je tak prohnutej, to se otaci za nejakou hrackou, nebo takhle spava bezne? Peta takhle prohnuta do luku spavala a pak jsem se dozvedela, ze ju mame zapirat polstarem, aby se neprohybala, ze to delaji drazdivy deti (nebo jak to napsat) a asi to souviselo s tim zablokovanim... Kamosky kluk taky takhle spaval a taky byl zavislak a urvanek.
Jeste jsem se chtela zeptat, jakej typ u ktery banky hypoteky si budete vyrizovat? My zatim barak jeste vyhlidlej nemame, ale ty hypoteky budu resit taky a je to absolutne neprehledny, jako laik se v tom vubec nevyznam. Z toho fin. poradce, jak jsem tenkrat psala, se vyklubal smejd, kterej se akorat snazil na nas napakovat. Tak jsme ho vyhodili (byl dost neodbytnej) a pekne koukal. Asi se budeme muset spolehnout sami na sebe. Jinak barak neni a pres realitky asi nebude. Ted mame zase tip na jeden dobrej, ale zas jsou tam problemy s najemnikama, kteri se nechcou vystehovat. Des bes.

No nic, mejte se krasne, ahoj
12.2.2006 15:47:09
jo a v labu mám spoustu nových aktuálních fotek - nakoukněte tady
12.2.2006 15:46:25
Ahojte kočky,
vůbec nějak nestíhám. Noci se o trošku zlepšily, ale všeho okolo je děsně moc, pořád řešíme věci okolo té stavby, do konce února musíme vyřídit hypotéku, dopilováváme projekt ... Manžel stále někde v luftě, čert byl zase doma ze školky s rýmou a tak všelijak.
V noci na čtvrtek mi zemřela babička, zítra máme kremaci (je mi smutno, ale bylo to pro ní už vysvobození, tak se snažím brát to tak).

Malino, abyste nakonec nedopadli jak my - taky jsem 3 roky hledala domeček a nakonec nezbývá než si ho postavit ...
Maska nádherná, máš můj největší obdiv - já bych měla problém i vymyslet, za co půjde ... letos se mi to vyhýbá, za rok asi budu muset něco vyprodukovat - no za tu dětskou radost to stojí :o)
Petika je krásná! Vážně! Já si ji pamatuju ještě jako miminko a ona už je velikáááá - to to letí, ach jo
Souhlas s Míšou, je ti podobná

Míšo, gratuluju ke zkoušce - jsi skvělá!!

Asho, moc na vás myslím, ať to Kugísek dobře nese!! A pozdrav miminku ;o)

tak, loučím se, jdu žehlit (pořád žehlím, mám ten pocit). Za chvíli se vzbudí divá zvěř, tak ať ten čas jen tak neprosedím u netu ;o)
Přeju všem hezký zbytek dneška a pěkný následující týden (já si vás čtu, jen nějak nezvládám reagovat). Papa

Mikši, válení šunek nemá chybu - dost jsem se pobavila!
Jinak Kuba zatím jen bobuje, tu lopatu jsme zatím nepořizovali - až příští rok

Míša*Tom*Any 14043
12.2.2006 7:32:29
Tak my jsme byli včera na tetiných padesátinách.Byli jsme tam od 12.00hod,takže po 15.h byla Anetka,jelikož nespala šíleně protivná a odvezli jsme ji k tchýni.V 19.00 telefon,že tam malá strašně plače a ať si pro ni jedem.No,tak jsem ji dovezla domů,dala spát a povolala domů Tomáše,který byl strašně nadšený...No,ale byli jsme na telefonu a 5 minut od baráku,tak žádný problém.
Jedině ten,že Any opět nezklamala a vstávala(neděle-neneděle)v 5.45:(((((((
No,musím jít s ní po obědě aspoň něco dohnat.Jo a už se těším,až mi bude 50:)Hihi,teta dostala od strejdy zájezd na Maledivy, od syna do Egypta apod.

[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 3824  [Dalších 3254 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.