| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Třebíč

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 3824  [Dalších 3244 >>]
Míša*Tom*Any 14043
10.2.2006 13:40:54
Teda Malino,seš šikulka:)
Petice to moc slušelo.Je krásná holčička a je Ti hodně podobná.Ani se nedivím,že jste se tak krásně umístily.
Mimi černoušek je také pěkné,tak ať se dáreček líbí a užijete si zítřejší oslavu.My slavíme za týden:)
Malina27 18328
10.2.2006 13:15:46
jeste foto, predem se omlouvam, ze bude asi vetsi
Malina27 18328
9.2.2006 17:31:47
Ahoj,
zdravim vas vsechny!

Miksi, dostala jsem z valeni sunek zachvat smichu :-)))

Asho, super, ze je miminko v pohode. Udivuju se tady nad leticim casem - za pul roku rodis!
Preju, at vam operace dobre dopadne. Snad tam bude dobrej personal a nebude nikdo prudit.

Ja jsem ted nekolik dni na netu hledala tu panenu chou chou cenove prijatelnou. Peta ma v sobotu 2 roky a nevedeli jsme, co ji dat. Ona je hrozna opatrovatelka panenek. I svyho stejne staryho kamose Kubu porad opatruje - nosi mu piti a pusinkuje ho (Asho a Miksi, vy vite, o koho jde - od Hanky). Tak jsme si rekli, ze by na tu pannu stejne driv nebo pozdej doslo. Objednala jsem cernosku, at ma neco extra (beloska je stejne draha).

V nedeli jsme byli na karnevalu v MC. Udelala jsem Peti masku cmelacka - zluty tricko, na nem namalovany cerny pruhy, udelala jsem ji tykadla a kridla (vazaci drat ve tvaru kapky, omotanej potravinovou folii) a vyhrali jsme 2.misto za nejlepsi masku. A to tam bylo fakt narvano, tak me to i prekvapilo, ze ocenili mou umeleckou tvorbu :-)))
Miksi, 19. je karneval v Damijanu - nedele od 15h. My pujdeme, nechce se vam jit taky?

Mejte se krasne, at vas nikdo nezlobi a nikdo nedela vztekaci sceny :-) Ja Peti rikam, ze kdyz ma vzteklinu, tak ju vezmu k veterinarovi na ockovani a bude pokoj :-)) (kez by)

Ahoj
Míša*Tom*Any 14043
8.2.2006 9:09:37
Ahoj holky,
tak konečně taky něco písnu.
Nejdřív musím pogratulovat Vojtíkovi k nádhernému vysvědčení!Je šikulka:)
Pavli,školu bys zvládla-nic jiného by ti nezbylo.A navíc,když mě nevezmou do Mgr.programu(protože jich berou 20 z celé ČR),tak si to opět budu platit-40 000kč a to se prostě donutíš k výkonu-hihi.
Je fakt,že Bc.není nic-všude chtějí Mgr.nebo Ing.

Asho,už jste asi na cestě,ale móóóc džím Kubíčkovi palce,ať ho to bolí,co nejméně a Tebe taky!Super zpráva,že je miminku v bříšku dobře.

Mikši,hihi,´plně vidím,jak si válíte šunky:)
A s tou lopatou nevím-Anetce to loni šlo.Prostě jsem ji na to posadila a dala jí to držadlo mezi nohama do rukou,řekla jí,že to musí držet a trošku si lehnout na záda.
Mikeš+ 3 holky 30347
7.2.2006 12:27:47
No to je příjemný ronění :-) Já jsem ronila, když jsem zase dostala MS, nikdy bych nečekala, že to obrečím :-((

Jinak už mám zase opravenej kočár, se servismanem byla řeč, poslal mi samotné díly a s poštovným to vyšlo jen na 350,- :-)

Poslední týdny, co Michal změnil pracovní post, jsme často s Dájou dlouho samy doma. Ptala jsem se jí, co budem dělat, jestli si budem válet šunky, a ona že jo. Musela jsem jí z ledničky podat plátek sýra(ona tomu říká šunka), plácla ho na stůl a válela přes něj válečkem na těsto :-)

Holky, já nevím, jak jí mám vysvětlit, jak má jezdit na té sáňkovací lopatě :-( Ona si na to sedá jen na rovině :-( Sice dlouho kouká, jak to dělají ostatní, ale sama na tom není schopná jet.

Tak ahoj! (Taky doufáte, že tohle už je poslední letošní sníh? Už mě to vážně nebaví a hrozně se těším na jaro...)
Asha,Kuba04Mára06,KáťaBára2/11 12545
6.2.2006 23:50:03
Vůbec nezvládám číst, natož reagovat, mám hotovej maraton, padám tu na ústa :-(

Chtěla jsem se jen v rychlosti pochlubit, dneska jsem byla na UZ, miminko bylo vidět ukázkově, buďto tak krásně spinkalo, nebo se dočkám kliďase!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vše vypadá OK, byla jsem tak šťastná, že jsem cestou dom uronila slzu, dnes jsem 12+1, takže termín 20.8.06 (17.8. mám svátek a 19.8. máma narozky, tak mám šanci některé z nás dvou nadělit :-)))) No radši bych samo sama sobě ;-) Foto bohužel nemám :-(

Mějte se krásně, opatrujte se, já padám do hajan, zítra předoper. vyšetření s Kubem, pak zabalit, ve středu jedeme do UL a ve čtvrtek nástup do nemocnice. Snad to zvládneme na jedničku. Držte nám palečky. Páčko.
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 10284
3.2.2006 17:26:14
ahoj,
Míšo, to gratulujuuuu ke zkouškám, ty jsi tak šikovná, to snad ani není možný, jak to zvládáš???!!! :))))
Já si vůbec neumím představit, že se někdy dokopu ke studiu, sice jsem o tom kapku uvažovala, ale u toho pro letošek zůstalo :( a to už mi teď krátí praxi, že mám jen sš, je to k vzteku, no... jenže jim už dneska nestačí Bc., to je málo, já byla taky v 18 blbá :(((

Vojtík donesl samé 1, to bylo radosti :))
Kluci dnes byli celý den u sousedky, tak jsem si nemusela brát na pololetky dovču, Víťa teda mohl být ve školce, ale zas by mu bylo hrozně líto, že Vojta nikam nejde a on musí, ještě se po té nemoci pořádně neaklimatizoval, pořád fňukal, teď bude mít zas týden pauzu, ale pak už tam snad bude jeho nej kamarád, tak to ponese líp.

Ani nevím, taky máte u vás "jaráky" nebo jen Brno???
Míša*Tom*Any 14043
3.2.2006 9:52:05
Any si hraje s plastelínou,tak mám čas něco málo napsat.
Musím se nejdřív pochlubit,že zkouška ze surdopedie dopadla nad mé očekávání a z 80 mám 76 bodů,takže "A".Mám takovou radost,že to musím jít ze ségrou večer někam probrat-hihi.A taky jsem si koupila nádherné sluneční brýle,konečně podle svých představ.Měla jsem jen dioptrické sluneční,ale rozhodla jsem se teď pro kontaktní čočky a tak to mám vyřešené.
Zítra se vrací Tomáš z hor a už je nám celkem smutno.I když jsem se celý týden ani jednou nerozčílila-hihi.

Mikši,dík za obdiv-hihi.Když jsem byla ve 20 blbá,tak to musím dohnat teď po nocích.Ale jsou to nervy.K mimču držím palečky!!!

Malino, s panenkou si Any hraje,ale nejsem si jistá,jestli pro Peťulku to není ještě moc brzy.Nám zatím nespadla,takže funguje.Máme ji z INTERSPARE za 1290kč,ovšem musela jsem koupit ještě 3 nabíjecí baterky (300kč).
Chou chou brouká,směje se,řve,mlaská,když ji dáváš pít mlíčko z flašky a cumlá nahlas dudel.Když usne,zavře oči a asi 3 minuty hlasitě odfukuje.

Malina27 18328
1.2.2006 14:21:37
Zdravim vsechny, nestiham reagovat, ale obcas vas prectu.
Peta ma uz asi mesic kasel, zkouseli jsme vsechno mozny, zle ode dneska mame ATB.
Nejak se mi nechtelo psat, nebo jsem nemela cas, vetsinou si na netu hledam novinky v realitkach a shanim ten nas vysnenej domecek. Bohuzel zatim bezvysledne. Teda jeden jsem nasla - zrekonstruovanej 4+1 s terasou, docela hezkej, primo v centru, za neuveritelnejch 980 000! ale hacek byl v tom, ze hned vedle bydlej cikani, takova ta banda zlodejska, socky hnusny, vedle kterejch by rodina s deckem nevydrzela. Navic predstava, ze bych nemohla pustit Petu bez dozoru ani pred barak...

Blizi se nam taky 2. narozeniny a ja premejslim nad tou drahou panenou chou chou. peta je takovej ten typ, co vydrzi celej den prevlikat a prebalovat panenky a furt jezdi s kocarkem. Prijde mi to hodne drahy, vyhodit za panenku pres tisicovku, ale nenapada me jinej darek, kterj by ju zaujal. Darky, co dostala k Vanocum lezi v krabici bez povsimnuti.
Chtela jsem se zeptat Misi, jestli si s tou pannou Any vyhraje (jestli to stoji za to) a jakou vybrat. Prej se s nima nesmi prastit o zem, ze by prestala delat ty veci jako treba plac atd... Co ta vase panna vsechno umi? Ono je jich tolik druhu, ze tezko vybrat. Prej se daj nekde sehnat i levneji (nevis)?

No nic, mejte se krasne, uzivejte slunicka (kdyzuz neni nic lepsiho z pocasi) a budte vsichni zdravi.
Mikeš+ 3 holky 30347
1.2.2006 12:51:08
Já taky můžu řízek kdykoli, k snídani si ho obvykle dávám na Štěpána :-))

Teda, holky, ten čas letí! Jak jste tady mluvily o tom vysvědčení, přemýšlela jsem, a zjistila jsem, že když jsem poprvé a zatím naposledy učila prvňáky, dávala jsem jen tu velkou jedničku nebo dvojku. A ono je to už 4 roky! Počítám, že než se dostanu do práce, známky se zruší a budem se mordovat s obsáhlým slovním hodnocením a děti budou zklamané už úplně.
Konečně jsem si vyzvedla přihlášku do školky, ale pořád nemůžu narazit na ředitelku, abych s ní probrala podrobnosti :-(

Míšo, moje doktorka žádnou dohodu s Michalem nemá. Jenom jsem jí řekla, že bych taky chtěla ještě mimčo, a protože mě momentálně léčí na naprostou nepravidelnost cyklu a nepoužíváme žádnou antikoncepci, asi mě chtěla potěšit, že během 3 měsíců se to natolik zlepší, že už budu moct i otěhotnět.
Už jsem ti říkala, že tě obdivuju? S dvěma dětmi a ještě studovat, psát diplomku, zkouškovat... Já doufám, že už nikdy nebudu muset! Moje sestra se dala na dálkové studium angličtiny a má toho pokrk - dojíždění, zkoušky, učení...a to je bezdětná. Ale snad to zvládne a příští rok bude mít další státnici. A pak už ji myslím ředitel ani na mateřskou nepustí :-) (má NŠ + Rj a ještě by měla Aj)
Jinak stále jsme bez kočáru - teda jedu s ním, jen když to jinak nejde. Ale na druhou stranu Dája pochopila, že bude muset chodit po svých a že ji rozhodně neponesu. Už docela bez problémů dojdem aspoň nakoupit do potravin. Taky se nám konečně podařilo odbourat dudlík alespoň přes den :-)

A ještě perličku: včera jsme šly do lékárny. Dája si to tam během 10 vteřin okoukla a zařvala na lékárníka: "Dobdý den, lizátko počebuju!" Lidi před námi jen těžko skrývali smích .-)

Tak zas někdy, ahoj:-)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 3824  [Dalších 3244 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.