Přidat odpověď
Ahojte kočky,
vůbec nějak nestíhám. Noci se o trošku zlepšily, ale všeho okolo je děsně moc, pořád řešíme věci okolo té stavby, do konce února musíme vyřídit hypotéku, dopilováváme projekt ... Manžel stále někde v luftě, čert byl zase doma ze školky s rýmou a tak všelijak.
V noci na čtvrtek mi zemřela babička, zítra máme kremaci (je mi smutno, ale bylo to pro ní už vysvobození, tak se snažím brát to tak).
Malino, abyste nakonec nedopadli jak my - taky jsem 3 roky hledala domeček a nakonec nezbývá než si ho postavit ...
Maska nádherná, máš můj největší obdiv - já bych měla problém i vymyslet, za co půjde ... letos se mi to vyhýbá, za rok asi budu muset něco vyprodukovat - no za tu dětskou radost to stojí :o)
Petika je krásná! Vážně! Já si ji pamatuju ještě jako miminko a ona už je velikáááá - to to letí, ach jo
Souhlas s Míšou, je ti podobná
Míšo, gratuluju ke zkoušce - jsi skvělá!!
Asho, moc na vás myslím, ať to Kugísek dobře nese!! A pozdrav miminku ;o)
tak, loučím se, jdu žehlit (pořád žehlím, mám ten pocit). Za chvíli se vzbudí divá zvěř, tak ať ten čas jen tak neprosedím u netu ;o)
Přeju všem hezký zbytek dneška a pěkný následující týden (já si vás čtu, jen nějak nezvládám reagovat). Papa
Mikši, válení šunek nemá chybu - dost jsem se pobavila!
Jinak Kuba zatím jen bobuje, tu lopatu jsme zatím nepořizovali - až příští rok
Předchozí