| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahojte kočky,
opět se hlásím!
týden docela OK, v pondělí jsme měli kremaci, děti to pojaly jako velký happening - hladoveček předvedl, jak je citlivé miminko, a čert si rozšířil slovní zásobu (např. o kematórium), zjistil spoustu technických zajímavostí o provozu tohoto zařízení a tak vůbec. Bylo veselo ;o)
Od úterý je ve školce, doufám, že mu to dlouho vydrží - teda ještě příští týden, pak jsou prázdniny (a ta´tka nám opět odjede, tentokrát do JAR :o(( fuj, takhle jsem se o něj ještě nikdy nebála :o(((

včera jsme zvládli první očkování, ramínko se konečně hojí - večer byl chudinka nepříčetnej, noc děsná, teď má ještě teplotu, ale jen nadává - a NESPÍ :o( od pěti od rána nezamhouřil oko - podivná reakce. Já po té noci jak mrtvola, už jsem zkonzumovala druhý paralen ...

Malino, mimin na prsu jak kdy. Má dny, kdy by jedl pořád (asi nějaké mimotabulkové spurty), a dny, kdy mu to stačí 6x ...
ta fotka - to se dívá po hračce a po plínce, nelukuje takhle normálně, to si hlídám ;o) - a ani tak nespí!!
Hypotéku - nakonec berem klasický hypoteční úvěr od Hypoteční banky, vychází to nejlépe a mají teď do konce února akci, že neplatíš poplatek za vyřízení (docela značná úspora). Ono se to hodně liší, závisí na tom, jakou hodnotu má zástava, kolik % z té hodnoty si chceš půjčit (70% je nejlevnější), jaká další zvýhodnění ti napočítají či nenapočítají... Na netu jsou různě i kalkulačky a tabulky, kde to máš zhruba srovnané (tuším finance.cz, mesec.cz nebo nějaká taková adresa to byla, našla jsem to přes vyhledávač)
Mno, já osobně bych barák s nájemníkama nekupovala (to je jako "nechci slevu zadarmo" - a ještě ti někdo rozbije ústa, přinejlepším)

Mikši, já svůj návrat do práce s mamkou neřešila - ona teda to nekomentovala, otec byl výrazně proti - no co nadělají, že jo. Stejně si myslím, že za chvíli budeš těhu a nebude co řešit - co??

Asho, ahoj!! Jsem ráda, že jste to přežili - a věřím, že varlátko nezakrní a vše bude OK. S tou předkožkou - chudinka malej!! ať už ho to nebolí! Kamarádka si s tím u prcka taky užila ... chjo.

nic, prcek kňučí - doufám, že konečně zabere, potřeboval by se prospat.
Přeju všem hezké dny (včera jsme šli ze školky a cvrlikali ptáčci, úplně jsem zjihla ;o))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.