Ahoj holky,jen podávám hlášení,že žijem a užíváme si jarní prázdniny v Jeseníkách. Anetka dnes byla v lyžařské školičce a já vyzkoušet svoji novou snowboardovou výbavu.Sjezdovky jsou tady drastické,jak sklonem,tak kvalitou sněhu.Je to jeden led,takže jsem samá modřina a mám strach...Hihi,na kotvě jsem 2x spadla a pak to vyjel se mnou neznámý mladý muž-podle mé ségry prý 100% hulič trávy-hihi. Vítám mezi námi Silvu a jejího chlapečka.Já mám dve děti.Klukovi bude v dubnu 13 a Anetka měla minulou sobotu 3 roky.Bydlíme v Mor.Budějovicích. Víc napíšu až z domu.Mějte se krásně.Pápá:)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.