Keško, svým způsobem má doktor pravdu...ta "zdravá" hlava je důležitější
.
Jinak co se týká tohohle složení stravy - předevčírem jsem byla v ajurvédské poradně, ten pán je tedy Čech, ale prostě udělal mi profil mého tělního systému, jak od narození funguje atd...
Nestačila jsem zírat, a jsem vlastně ráda, že jsem tam šla. Moje stravovací instinkty, co mám odjakživa, jsou prostě správné...můžu i mléko, tučné věci, i bílou mouku....cukr atd...naopak bych neměla jíst studené syrové saláty a žitné věci (to tedy na sobě i cítím).
Prostě postavil na hlavu úplně novodobou teorii zdravé stravy s tím, že každé tělo podle svého typu potřebuje správné palivo, aby bylo přiměřené, zdravé a plné energie.
Už během těch dvou dnů se cítím jinak, zmizela únava a nafouklé břicho...a přitom jím "nezdravěji", než předtím.
S váhou teda teprve uvidím...
Prostě mám určité doporučení, co jíst, pár věcí, co fakt nejíst, ale to je pár věcí,. bez kterých se obejdu, nepotřebuju je.
A KDY je mám jíst, ve kterou dobu jsou pro mě nejlepší.
Protože je to tak pro mě přirozené (takhle jsem jídávala) a vlastně nemusím téměř nic měnit, zkusím to.
Rozhodně by mi ale nebylo dobře po salátech, po žitném pečivu, kysaných věcech, tvarohu. oříškách atp...
Takže co třeba hledat vhodnou stravu podle svého typu...je jedno, jak ten typ najíst. Prostě - individuálně. Tělo nechce být týráno hladem
, a asi to holt konečně dává najevo.
Ber to prosím s nadsázkou, já s AD nemám žádné vlastní zkušenosti. Spíš jsem se chtěla podělit o novou zkušenost