| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jíme zdravě

14.5.2014 9:32:42 Lenka Pražanda

Re: Domácí jogurt

Chyba je v postupu. Mléko má být ohřáté asi na 80°C, pak zchladit na 40°c a přidat jogurt s živou kulturou. Na něm hodně záleží. Musí být kvalitní.
Sušené mléko se přidává společně s jogurtem. Ale ve výsledku je tam cítit.
Odpovědět
Průběh diskuze (17 názorů)
Téma: Domácí jogurt Pája+2 14.5.2014 8:48
*Re: Domácí jogurt Hadi a spol 14.5.2014 9:14
**Re: Domácí jogurt Pája+2 14.5.2014 9:22
***Re: Domácí jogurt Klicek 14.5.2014 13:58
****Re: Domácí jogurt Ningit 14.5.2014 15:7
****Re: Domácí jogurt Hanka 75 21.5.2014 8:27
***Tady je chyba Dobra1 14.5.2014 21:58
*Re: Domácí jogurt Lenka Pražanda 14.5.2014 9:32
**Re: Domácí jogurt Pája+2 14.5.2014 9:37
***Re: Domácí jogurt Jahala. 14.5.2014 10:14
****Re: Domácí jogurt Pája+2 14.5.2014 10:20
*Re: Domácí jogurt eva 14.5.2014 9:36
*Re: Domácí jogurt neznámá 14.5.2014 9:39
*Re: Domácí jogurt Anadar 14.5.2014 10:20
*Re: Domácí jogurt Lanka16 14.5.2014 10:26
**Re: Domácí jogurt Lanka16 14.5.2014 10:28
*Re: Domácí jogurt Bouřka 14.5.2014 10:33

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.