Domácí jogurt
Ahoj, potřebovala bych poradit od někoho, kdo má zkušenost s domácím jogurtem. koupili jsme jetej jogurtovač bio-bravo a nějak to není co jsem si představovala, tak jen doufám, že je chyba v přípravě a né v přístroji... jde o to, že jogurt je poměrně hodně řídký. asi jsem to i špatně rozmíchala (1 hollandia v litru čerstvýho mlíka z automatu), takže některý víc, některý míň. ale i ty hustší byly takový jako by na vodě, hodně syrovátky a v tom polotuhý jogurt.
jak připravujete směs vy? v návodu bylo že přidat sušený mlíko - jako takovou tu sušenou smetanku do kafe??? nic jinýho jsem totiž v potravinách ani v drogerii nepotkala. vlastně jo - sušený kozí, ale mužovi se s touhle kozí směsí
,a co se týká hustoty, taky to nepomohlo...
dá se to sušený mlíko někde koupit? dtto sušená jogurtová kultura? a jak dlouho necháváte jogurtovat?
díkydíkydíky
Odpovědět