11.1.2010 23:04:06 s s
Syrová voda
Mám dotaz. Situace: uvařené maso ve šťávě z tlakáče se snažím přelít do menšího hrnce a šoupnout do ledničky. Protože požadovaný kastrol má v sobě ještě uvařený čaj, přeliju čaj do menšího kastrolku, ideální hrnec vypláchnu vodou (ne saponátem). Neutřu. Zásadní informace. Do toho kastrolu se snažím přelít to maso se šťávou. Oheň na střeše od mé polovičky, málem spadl barák. V kastrolu jsou kapky vody (neutřený kastrol) a je to "syrová voda" (nepřevařená, tudíž by se maso i se šťávou dříve zkazilo, ne-li do rána. Podle mě ta voda v katrolu nevadí (i když "syrová" - jeho pojem), podle mé "drahé" polovičky jsem skoro terorista. Kdo má pravdu? Jsem magor já, nebo on? Díky za názory. (jj, jsme magoři asi oba, když sem hážu nové téma na takovou maličkost, beru v potaz).
Odpovědět