| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Chrudim

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 1027  [Dalších 767 >>]
Ariela4
  • 
20.7.2006 21:18:41
Koukám, že tu nikdo není, všichni dovolenkujete a na mě kašlete.

Já nakonec na koupálku nebyla, byla jsemv tom horku nemocná.
Jinak jsem stále celá a na císaře jsem objednaná na 2.8. Tak na mě myslete.
Ariela4
  • 
17.7.2006 10:04:35
Tak si užívejte prázdnin, já si taky užívám svých posledních dní těhu.
Dneska jsem byla u lékaře a stejně mi nic nedal, musím si to holt protrpět bez pomoci.
Terisek, Veru04, Eli08 28190
15.7.2006 21:50:39
Zkusíme to kdyžtak v září, já myslím, že to nakonec půjde, asi jen potřebuje víc času. Ale cvičení je to asi dobré, asi to musí děti bavit :-)
Nic, loučím, se, jdu spát, už na to koukám asi milimetrovou škvírou :-))
Měj se a vydrž!!
Ariela4
  • 
15.7.2006 21:30:54
Teri tak zkus jen tak jedno cvičení formou hry. Leží na zádech má pokrčené nohy a zvedá prdelku. Nějaký plyšák musí pod ní proběhnout a při tom jí "kousne" do prdelky (štípneš nečekaně do prdelky) ona zatáhne prdelku a tím posiluje svěrače. Takhle to dělat asi 10x za sebou. Moc se u toho nasmějem a musím říci, že to pomohlo.
15.7.2006 21:21:03
Adél, ještě nakukuju, ten koupák je škoda, my jsem tam byli v uplynulých dnech pečení vaření, ale zítra odjíždíme, tak my se asi nepotkáme. Ale jinak chrudimský koupák je super, fakt jsem takový ještě neviděla!!
Jinak s počůráváním to zatím nevidím tak tragicky. Jak jsem psala, v září se na to vrhám a pokud to nepůjde, tak pak to začnu řešit s dr.
Ariela4
  • 
15.7.2006 21:11:39
Ahoj Teri, snad mě tu je ště astihneš a neutečeš.
Z toho počůrávání si nic nedělej, radila jsi se s léařkou? Může to být i něčím jiným. Já jsem s tím bojovala a bojuji u Anetky občas i teď a pak jsme se dozvěděli že to patří k té nemoci co má. Má svalovou hypotonii a to uvolňuje všechny svaly včetně svěračů. Tak jsme přidali do cvičení cviky na pánevní dno a na svěrače a dost se to zlepšilo. Možná bys s ní mohla začít taky cvičit. Za to nic nedáš a když z toho uděláš legraci, tak se na cvičení bude těšit jako naše Anet.
Ariela4
  • 
15.7.2006 21:05:48
Hlášení, stále celá, jen se mi to fakt nějak krátí. Nejpozději do 5.8. prý musí mimi ven, a pokusí se ho tam nechat co nejdéle. Celkem mám z toho císaře depresi, ale co se dá dělat. Zdraví je na prvním místě. Hlavně aby to už bylo za mnou.
V příštích dvou dnech,pokud bude pěkně, plánujeme koupálko v Chrudimi, takže pokud se tam sejdem a někdo pod tou dělovou koulí pozná mě, tak se klidně hlašte. Budu mít u sebe určitě děti a na sobě modrobílé pruhované plavky v celku. Děti mám v ikonce.
15.7.2006 21:03:21
No teda, ani mi nepište, že už jste bez plín!! Káťo, jak jste na tom vy? Verula je asi na tohle ještě nevyzrálá, zatím na ni moc netačím, i když odpoledne se někdy povede, že je suchá a stihnem to. Ale ráno ta plínka váží snad kilo!! Já nevím, asi moc pije nebo co. Nechám to zatím tak, chceme jet koncem srpna k moři, tak bych nerada, aby tam měla nějaké "nehody". Ale pak se na to vrhám!!! Snad už to půjde. Tak teda Naďo gratulujem a taky trochu závidím...:-))

Zítra jedeme do Zlína, naši pro nás přijedou a taťka se nám vrací až příští pátek.

Jinak naše schody vedou do nebe :-)) Ne dělám si srandu, je to bývalý půdní prostor a protože jsou tady vysoké stropy, tak je to elegantě vyřešené schodama nad kuchyní. Je tam z toho takovy prostor pro návštěvy na spaní (že jich tady ale bylo...) a taky tam máme krámy, věším tam prádlo, je to takový jakoby druhý pokoj navíc :-))
Ale je to dobře vymyšlené, dobrý nápad.
U nás to vypadá, že se asi do konce roku opět stěhujem a to zpět na Moravu, takže jsem si tady toho moc neužila :-(

No a narozky byly zatím velmi poklidné, trochu se děsím toho, co bude ve Zlíně, protože tchánovci a celá jejich rodina jsou prostě blázni, takže to zas bude dárků...Od nás má spíš takové drobnosti, hlavní dárek jsem si myslala, že bude odstrovadlo, ale stal se jím dětský kufřík :-)
No ale ty ses Naďo vůbec nepochlubila a to jste to měli už někdy v červnu, kolikátýho vlastně malá je?

No nic, tak já končím, mějte se všichni a Adél, drž se a pak určitě napiš!!
Nadah 40474
15.7.2006 13:45:36
Jo a ještě....Teri, jsme bez plín...prodám zásoby balíků...ale myslím, že vy jste holky a kluci šikovný a pokud už ne, tak to určo máte "za pár".

Tak Čauky :o)))
Nadah 40474
15.7.2006 13:29:09
Ahojda,
Tak jakpak se máte, koukám, že Káťa je s Domískem furt někde na cestách..ti ták závidím, taky bych byla, ale...

Tý jo, Áďo, to to uteklo, tak držím pěstičky, ať je všechno v pohodě a tak jak má být a až se Alžbětka? narodí, tak mi písni sms-ku, držte se holky :o)))

Teda Teri, to je dobrá sportovní hala, ten váš byteček, že jsem tak zvědavá, kam vedou ty schody?
Jinak Verče přeju všechno nejlepší, hlavně zdravíčko a pořád šťastný očíčka :o)), dej jí za nás pusu :o)). Co jste jí koupili, pochlub se nám.

Tak jsem doma jen na otočku, byla jsem s dětma na Veselém kopci na jarmarku a teď peru a hned jak se děti vzbudí, tak frčíme zpět na chajdu. Min. týden jsem měla na hlídání ještě dva raubíře, tak bylo veselo.

Mějte se tu hezky a kdypák p ř i j e d e t e???????PA :o))
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 1027  [Dalších 767 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.