| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No teda, ani mi nepište, že už jste bez plín!! Káťo, jak jste na tom vy? Verula je asi na tohle ještě nevyzrálá, zatím na ni moc netačím, i když odpoledne se někdy povede, že je suchá a stihnem to. Ale ráno ta plínka váží snad kilo!! Já nevím, asi moc pije nebo co. Nechám to zatím tak, chceme jet koncem srpna k moři, tak bych nerada, aby tam měla nějaké "nehody". Ale pak se na to vrhám!!! Snad už to půjde. Tak teda Naďo gratulujem a taky trochu závidím...:-))

Zítra jedeme do Zlína, naši pro nás přijedou a taťka se nám vrací až příští pátek.

Jinak naše schody vedou do nebe :-)) Ne dělám si srandu, je to bývalý půdní prostor a protože jsou tady vysoké stropy, tak je to elegantě vyřešené schodama nad kuchyní. Je tam z toho takovy prostor pro návštěvy na spaní (že jich tady ale bylo...) a taky tam máme krámy, věším tam prádlo, je to takový jakoby druhý pokoj navíc :-))
Ale je to dobře vymyšlené, dobrý nápad.
U nás to vypadá, že se asi do konce roku opět stěhujem a to zpět na Moravu, takže jsem si tady toho moc neužila :-(

No a narozky byly zatím velmi poklidné, trochu se děsím toho, co bude ve Zlíně, protože tchánovci a celá jejich rodina jsou prostě blázni, takže to zas bude dárků...Od nás má spíš takové drobnosti, hlavní dárek jsem si myslala, že bude odstrovadlo, ale stal se jím dětský kufřík :-)
No ale ty ses Naďo vůbec nepochlubila a to jste to měli už někdy v červnu, kolikátýho vlastně malá je?

No nic, tak já končím, mějte se všichni a Adél, drž se a pak určitě napiš!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.