Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ema58 | 15165 |
14.7.2006 23:09:11
Zítra odjíždíme na chatu taky tu týden nebudem. A pak by měl mladej na týden na odnaučovací kůru k babičce. Tak to tu vlastně taky nebudu páč budu stále spát. Hoj K.
|
Ariela4 |
• |
14.7.2006 14:31:24
Ahoj Holky, tak hlásím, že jsem stále 2v1. Dneska jsem byla v poradně a na porod to zatím nevypadá. Pomalu začínám 37 týden. UF to je fofr. Během několika týdnů či dní už bubu mít další miminko. To je krása.
Holky si užívají prázdnin. Moje stránky osobní je rodina.cz/AVACKOVA tam požádejte o přítelíčka a můžete juknout na moje fotečky. |
Terisek, Veru04, Eli08 | 28190 |
9.7.2006 13:33:42
Ahojky, tak my jsme včera trošku předčasně oslavili druhé narozeniny. Táta nám dnes na 14 dní odjel, tak aby jsme byli všichni pohromadě, tak jsme je oslavili dopředu.
Přikládám jednu fotečku. Káťo, já ještě nevím, jestli budeme doma, chtěla jsem jet s malou do Zlína. Ale kdyžtak bych se ozvala. Mějte se moc hezky a užívejte tepla, teda Áďo, na tebe to moc neplatí, co. To vedro musí být asi utrpení. Tak to všechno v pohodě zvládni!! |
Ariela4 |
• |
30.6.2006 21:07:55
Ahoj holky, jsom tu, včera jsem měla celkem fofr.
Dneska jsem byla v poradně, jsem v pořádku, dr. gynekolog po přečtení zprávy ortopeda, chvilku nemluvil a pak mi řekl, že netušil, že je to tak vážné. On mi totiž pomalu vynadal za to, že jsem měla druhou dcerku císařem, že jsem si ho určitě uplatila, protože kyčle údajně nejsou důvod k císaři. No a když si to dneska četl tak nějak měnil barvy. Ko je v pořádku, protilátky negativní, stěry negativní, CS 1. A zítra nastupuji MD. Jinak vysvědčení bylo celkem v pořádku, Adélka měla poprvé slovní hodnocení a tak jsem byla dost zvědavá. A řekla bych že je víc vypovídající než známka.Pak jsme byli za odměnu na obědě a v cukrárně. Měla i radost a to přesto, že ona na jídlo není. Pak jsem si koupila potištěnou osušku na mimi a dvě plenky do kočárku taky s potiskem. Ještě mi přišel balíček se zavinovačkou do autosedačky a s vložkou do autosedačky na mimi. To je snad už vše :) |
Ema58 | 15165 |
30.6.2006 12:01:25
Ahoj, tak mamina přijela předchvílí ze školy jako každoročně s třema náručema kytek. To zas nebudou kam dávat a hlavně do čeho.
No jak víte jí jsem ty plíny přes den, taky neřešila. Vlastně až do dvou let. A teď po Chorvatsku jsem to zkusila a buď pochopí a nebo nepochopí. Pochopil během týdne což mě překvapilo. Nejsem moc zastánce a to asi ze své lenosti, toho od roku mučit děti na nočníku a domlouvat a nadávat. Nechala jsem ho a vyplatilo se. S odpolední plínou nemáme problém, páč odpoledne už zase nechodíme spát a tentokrát to vypadá už na stálo. A v noci to asi ještě nechám, ale nutno říct, že ráno moc počůranej není. U nás se kaše řešila někdy v lednu. Už mě štvalo jak ji pořád kupujem a on ji vlastně nepotřebuje. Protože večeřel už normální jídlo a k tomu se napil čaje. Tak jsem se domluvila s doktorkou, že už může normální mlíko. A asi 14dní pil mlíko a pak ho odmítl. A je to. Normálně se navečeří u toho napije čeho chce a po koupání šup do postele. Ale jsou vyjímky které potvrzují pravidlo viz Naďa. S tím nočním buzením jsem to už psala. Nemá se prý budit do polospánku a dát vyčůrat. Má se normálně vzbudit a jít na záchod, aby si to uvědomili na stopro. Oni pak už začnou na ten záchod chodit i sami. No jinak Teri až se vrátíme můžem se domluvit a vyrazit za Naďou. Auto máme k dispozici stále. Tak to je asi vše hoj a užívejte léta Káťa a Škubánek PS.: Co je s Áďou? |
29.6.2006 21:34:42
Naďo, taky nám budeš chybět, budete jezdit někdy do Chrudimi? A to tam jste na celý prázdniny? My v srpnu dovolenkujem, nevím teda ještě kde, ale někam se podívat určitě pojedem. Takže někdy v červenci se ozvu. Od 10.7 jede Petr na 14 dní mimo, takže snad tak nějak.
S těma plínkama to nějak moc neřeším, i když přes den jsme bez plín už skoro od 18 měsíců. No ale zatím mě to nechává klidnou :-) Budeme zkoušet dál. Tak se tam mějte hezky a kdyby jste se moc nudili, tak napiš a můžeme něco podniknout. |
Nadah | 40474 |
29.6.2006 15:30:01
Ahojky,
Teri, netruchli, ber to tak že to tak má být. A s tím večerním mlíčkem..já jako zkušená matka :o)..jsem se musela zeptat MUDr. jak na to, večer místo mlíka dát kaši, no jenže u nás by to neprošlo, takže jsme furt u flašky :o(. Nechám jí, aby se aklimatizovala na chajdě a pak se uvidí. Tak a tímto se s váma děvčátka moje definitivně loučím, dneska jdu s MArtínkem do kina a zítra valíme směr chata, kde jste netrpělivě očekáváni(není tam téměř živá duše, takže né, že mě tam necháte samu samotinkou!!!!!). Mějte se nádherně, užívejte prázdniny, Áďo, ty na sebe buď obvzlášť opatrná a kdyby něco, tel. máš ;o). Kačko, co je to za tábor kam jedeš a "za co" tam jedeš, nebo jako "co"? Kočenky PA,PA :o((((( |
29.6.2006 14:09:52
Tak nic, jsme počůránci...jediné pozitivum je, že se u toho aspoň probudila nespala v tom vesele dál.
U nás to bude asi na dýl, ale jak jsem jí řekla, že Adélka už taky plínečku nemá, tak hned souhlasila se zítřejším opakováním :-)) Ještě by mě zajímalo, jak se to pak dělá s večerním mlíkem. Na večer by se pak už nemělo moc pít, ale to se pak ta druhá dávka mlíka prostě vynechá nebo jak? Poraďte zkušené matky!!! :-)) |
29.6.2006 13:42:08
Teda Naďo, malá je už bez plín při odpoledním spaní? Tak klobouk dolů. Já to zrovna zkouším dnes poprvé, ale moc růžově to nevidím. Myslím, že u nás ještě není vhodná doba-pokaždý byla mokrá. Ale uvidíme, třeba mě mé dítě mile překvapí :-))
No a s tím nočním odbouráním jsem zorvna včera někde četla, že se dítko má při nočním čůrání vzbudit do úplného vědomí, aby vědělo, že čůrá. Tak já jen doufám, že se mi pak úplně neprobere. Ale tohle zatím ještě neřeším. |
Nadah | 40474 |
28.6.2006 22:21:32
Jo a jinak s koupáním...sice máme mělkou studeň, ale máme skoro furt napuštěnej takovej větší nafukovací bazén, pak tam můžem přifouknout a napustit malej kulatej a v nejhorším(když dojde voda, máme dětskou vaničku :o).
Kačko, by jsi se mohla domluvit s Terdou a mohli byste všichni přijet :o))). Ale nebudu vám do toho mluvit, záleží na vás a na počasí. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.