| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky, jsom tu, včera jsem měla celkem fofr.

Dneska jsem byla v poradně, jsem v pořádku, dr. gynekolog po přečtení zprávy ortopeda, chvilku nemluvil a pak mi řekl, že netušil, že je to tak vážné. On mi totiž pomalu vynadal za to, že jsem měla druhou dcerku císařem, že jsem si ho určitě uplatila, protože kyčle údajně nejsou důvod k císaři. No a když si to dneska četl tak nějak měnil barvy.
Ko je v pořádku, protilátky negativní, stěry negativní, CS 1. A zítra nastupuji MD.

Jinak vysvědčení bylo celkem v pořádku, Adélka měla poprvé slovní hodnocení a tak jsem byla dost zvědavá. A řekla bych že je víc vypovídající než známka.Pak jsme byli za odměnu na obědě a v cukrárně. Měla i radost a to přesto, že ona na jídlo není.
Pak jsem si koupila potištěnou osušku na mimi a dvě plenky do kočárku taky s potiskem.
Ještě mi přišel balíček se zavinovačkou do autosedačky a s vložkou do autosedačky na mimi.
To je snad už vše :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.