| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Chrudim

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 1027  [Dalších 747 >>]
Nadah 40474
28.6.2006 21:58:35
Áďo, kašli na módu, hlavně, že je pohodlí :o).

Jinak my a plíny, po ó jsme už bez plín a pomalu bych začala s "odbouráním" i přes noc, ale malá ji zatím chce, i když už není poč....., tedy ona 5x není a 1x jo a pak zas nic, tak to zatím nechávám a doufám, že si řekne sama. Martínek byl tou dobou už bez, ale to bylo "cepování" a hlavně léto nám ohromě pomohlo, takže taky doufám. Já to dělala tak, že jsem ho, když jsme šli s Milanem spát poloprobudila a posadila na nočník...prý by se to nemělo, protože děti ani neví, že dělají potřebu, ale u nás to fungovalo. S Adélkou to tak nedělám(jsem lenoch) a nechávám to času.

Terisek, Veru04, Eli08 28190
28.6.2006 21:16:21
Kačko, my na spaní taky pořád máme plíny, ale chtěla bych to začít zkoušet teď v létě. Zatím teda jen na odpolední spánek a pak i v noci. Jenže ona se mi pořád budí mokrá i přes den. Nevím, teď jak jsou ty vedra, tak i víc pije, takže to asi nebude jednoduché. V každém případě si myslím, že na spaní bez plín mají ještě spoustu času, takže pokud to nepůjde hned, tak bych to neřešila.
Jo a kdyby jste potřebovali na náměstí na záchod, tak můžete k nám, my přece na náměstí bydlíme!! :-))
Ema58 15165
28.6.2006 20:47:36
doma budu od 10 do 14. 15 asi budou křtiny a pak frčíme na tu chatu a pak zas dom, páč tam pojede zřejmě bratr. Tak to by snad šlo.
Jo pochlubila jsem se vám že už chodíme bez plín. Já vím že u vás je to už dávno vyřešené, ale nám to hlavička nebrala. Až po Chorvatsku jsem se odhodlala a je to. Během týdne jsme bez plín. Jen na spaní a když jedem do města, tak to si ještě netroufnu. Kde bych snim chudákem lítala po náměstí na bobek. Ale v neděli v zoo byl celej den bez... Holky a jak jste je odnaučovali na noc? Slyšela jsem že se nemají dávat v noci na nočník, ale probudit a chodit snima na záchod. Jo jinak máme vymalovanou ložnici na světle oranžovo a v pátek nám položí koberec. Takže slavnostně obydlujeme i pravé křídlo. To je asi alles čao K.
28.6.2006 14:33:41
Ahojky, tak se konečně trochu ochladilo, venku mi bylo v krátkém rukávu i trochu zima :-)
Dopoledne jsme řádili na písku, tak očekávám, že ji budu muset zas budit, aby neprospala celé odpoledne.

Naďo, včera jsme pak nakonec litovali, že jsme nešli, ale bylo celý den zamračeno a pak se to nakonec vybralo.
To máš dobrý, že můžeš koukat na děti, jak si hrají a cákají se, Verula je schopná ve chvilce nepozornosti vrhnout se do velkého bazénu. Pořád jí tam láká ta klouzačka, ale teď už si pamatuje, že máma jí tam málem utopila, takže vždycky čekáme, až příjde odpoledne táta :-))
V na chatě se máte kde koupat? A nebude vám pak Chrudim chybět?
Já potom napíšu, mají zas naplánované nějaké cvičení, tak uvidím jestli nepojedu do Zlína když zůstanu, tak se určitě ozvu.
Ariela4
  • 
28.6.2006 9:06:08
Ahoj, dneska je trochu dychatelno, ale pořád děsně. Jsem pořád mokrá jak myš a už nemám pomalu co na sebe. Na to moje hroší tělo nic nedostanu a tak i přes den chodím v nočních košilkách (v těch co vypadají skoro jako šaty či tričko)
Nadah 40474
27.6.2006 22:00:20
V telce fotbal a já mám chvilku volna...

...Kačko POSÍLÁM, né posím :o(, jak je, už líp?

Teri, dneska jsi udělala chybu, že jsi nešla na plovku, téměř nikdo, v brouzdálku pusto, dneska jsme se vyřádili všichni, jak už dlouho ne. Moje děti jsou samostatná jednotka, stála jsem na břehu a koukala jak děti plavou a řáděj.

Terko, až se budeš hodně nudit a bude se ti chtít, písni, abych pro vás přijela, protože já nevím, kdy tady budete, kdy máte taťku doma....atd.

Jinak zvaní jste sámo všici, písněte a já si udělám čásek :o)).

Zatím :o)
27.6.2006 14:22:00
Holky, to já jsem jako těhu byla k neudržení...:-) naštěstí žádný komplikace po nikdy nebyly. Tak mi to teď asi Verula vrací....

Naďo, klidně bych se tam podívat jela. Tak se pak někdy domluvíme.

Koupák dnes odkládáme, zítra uvidím. Včera jsem si trochu přismahla záda, Verula se na štěstí bude asi opalovat po taťkovi-vypadá, jak kdyby přijela od moře, je krásně zlatavě hnědá. Já vždycky nejdřív zčervenám, když to teda přeženu a pak teprve zhnědnu.

Už bych taky brala nějaký deštík, to dusno se nedá vydržet.
Nadah 40474
27.6.2006 12:33:45
Posím ti virtuální pohlazení :o).
Co takhle si na nás v tom týdnu, co taky konečně zůstaneš doma :o) si na nás udělat čas a setkat se? :o)

Teda Áďo...UŽ je chuť :o)), upřímě vás lituju. Ale já těhulka nejsem a velký rozdíl u nás není :o).

Tak jsem jen mrkla a už zas pádím, zaslechla jsem v rádiu, že maj bejt na Pardubicku bouřky a přívalový deště, tak jsem na ně zvědavá, protože je nedejchatelno,
pa :o).

Ariela4
  • 
27.6.2006 11:22:11
Ahoj, tak hlásím, že jsem stále v celku 2v1.
My nesexujem už od 8 týdne, protože jsem po tom krvácela. Takže nic nového. Ale chuť už je. Zdá se mi že to už nám obou leze na mozek.
Termín mám až 12. srpna a pak ještě šestinedělí, no děs běs, jo a potom jedu s malou Anet na dva měsíce do Lázní, tak nevím co budem dělat :(
Naďo, tak si užij stěhování a občas se mi ozvi na mobil. PA
Ema58 15165
26.6.2006 21:27:10
Hoj tak jsme dnes měla poprvé v životě zřejmě depresi. Celé dopoledne jsem probrečela, úplně totálně hotovson. Asi z toho vedra. Naštěstí se ve 12 vrátil taťka z práce a pochoval mě a bylo dobře.
Chystáme se na tábor. Odjíždíme v sobotu a v neděli na pouť do Zhoře a dom. Pak týden doma a na chatu a tchýní a Domčovou sestřenicí. Tam se těším ze všeho nejvíc hory mě vždy povzbudí.
Jo asi jsem vám nenapsala, že Domča má nového bratrance. Vojtěcha 4.10kg a 53cm narodil se 20.6.
Tak mě to zas tak navrkalo jestli počít letos nebo až příští rok. Já nevím...
No nic pa, pa...K.
PS.: Teri zítra jde na plovku i Marťa co byla tenkrát se mnou v mamáči, tak možná budete mít společnost.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 1027  [Dalších 747 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.