Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Nadah | 40474 |
26.6.2006 13:25:49
Ahoj Teri,
tak já ti půjčím jednoho raubíře a klidně budu mít dlaždice na zadku já :o)). Hele, nejela bys s Verčou s náma někdy do HM? Vyzvednu a vrátím..teda až nebude takovej hic. |
Terisek, Veru04, Eli08 | 28190 |
26.6.2006 13:21:08
Áďo, tak nesexuj :-)) já co si vzpomínám, tak jsem měla ale chutě veliké a to až skoro do konce... :-) Kdy že to máš termín?
Jinak my se každý den cákáme na koupáku, je to tam pro mrňata perfektně vymyšlené, takže panuje všeobecná spokojenost. Akorát já mám trochu odřený zadek z toho sezení na betonu kolem bazénku :-( |
Nadah | 40474 |
26.6.2006 13:13:27
Ahoj všici :o)
Teda Ádi, opatruj se..:o) a vydrž, bude líp, máš aspoň manžela doma? Holky, já se s váma budu pomalu loučit, už to přišlo a pomalu se postěhujem a to min. do 1/2září, když budu tady v Chrudimi, tak juknu a ozvu se, ale to bude minimálně :o(. Bude se mi po vás stejskat, ale doufám, že se mi ozvete a přijedete!!!??? Dneska na chajdě přespíme a od pátka to máme definitivní, tak kdybych se už do té doby neukázala, tak si užijte léto, Adélko, hlavně ty se opatruj a dejte mi třeba jen občas vědět sms-kou, kdyby byla nějaká horká novinka, mějte se nádherně, pa :o)))). |
Ariela4 |
• |
24.6.2006 14:08:54
Ahoj holky,tak jsem byla cvičně od středy v porodnici. Musím uznat, že je hezká a sestřičky jsou prima. Dneska mě pustili a mám ležet a nesexovat :)
|
23.6.2006 16:05:15
Jé, Káťo, tak to jste spolu stejně dlouho, jako my dva-taky máme letos 6 let :-))
Já si teď užívám chvilku klidu-taťka vzal Verulu někam ven, ani nevím, kam vlastně šli, doufám, že se tam neupečou!! Holky, ale to je veget..... Tak přeju všem klidný víkend a přežíjte ty vedra!! Áďo, jak je, asi to musí být hrozný v tom vedru hrozný, co...? |
Ema58 | 15165 |
23.6.2006 13:29:11
Tak jsme se sem konečně dostala. Minulý týden nám uhynul počítač a teprve včera jsme instalovali další. Jedeme na víkend k dědovi a babče. V neděli na oslavu našeho 36výročí s chotěm jedeme všici do zoo. Na vysvětlenou 3od svatby, 6let spolu. Příští týden jedeme na týden na tábor a pak na chatu. Tak zatím pa K.
|
Nadah |
• |
21.6.2006 12:43:55
Ahoj holky,
to je děs, stáhla jsem všude záclony, protože mi přišlo, že se v nich to teplo úplně drží a k dětem do pokojíku jsem pověsila mokré prostěradla...no kdyby k nám někdo nečekaně přišel, tak se bude asi dost divit. Včera jsem byla s dětma zas na koupalku, malá se smekla po betóně a asi si prohryzla horní ret, protože ho měla pak nateklej, ale krve z ní teklo, že jsem měla fakt hroznej strach. To je tak, když jsem na ně sama a nestačím hlídat :o(. Jinak nic, už se začnem pomalu balit a stěhovat na chajdu. Mějte se pěkně :o). |
20.6.2006 14:34:09
Ahojky, hlásím příjezd ze Zlína!!
Teda s Naďou jsme se už potkali včera na koupáku. Musím říct, že je tady větší než ve Zlíně a to jsou tam tři. No takže Verulka se vyřídila, já jsem jí málem utopila ještě, že nás táta hned vytáhl....děs!! Dnes nejdem, byla očkovaná, takže jestli počasí ještě vydrží, tak zas až zítra. Jinak ve Zlíně bylo fajn, babičky fungovaly na 100%. A ze mě je opět pradlena :-)) Tak nic, běžím pověsit prádlo... |
Ariela4 |
• |
19.6.2006 8:42:06
Ahoj, nic se neděje, jen když mám muže doma, tak nemám šanci jít na PC. Zdravím Vás všechny, jsme pěkně spálení, opálení i dopálení :)
Anet je hnědá jak čokoláda, Adél je červená jak jahoda a já jsem to třetí. Ale ne nejsem, všechno je v pohodě, děti zlobí, miminko kope a já mám pomalu hnízděcí syndrom, takže peru a žehlím a kultivuji obydlí. |
Nadah | 40474 |
18.6.2006 21:59:31
Se něco děje?
Nejste usušený? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.