Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ariela4 |
• |
14.6.2006 20:06:27
Ahoj holčiny, přeju krásné parné dny. :)
Já jsme dneska měla celkem fofr, byli jsme nakupovat a pro léky. Potom jsme byli u sousedů v bazéně. Bylo to super a jsem zcela a úplně grogy. |
Nadah | 40474 |
14.6.2006 8:09:01
Ahoj holky,
Ádi, já vím, že ti nezbylo nic jiného, než se postarat, ale musí to být hrozná situace, v tvým stavu, malá prďolka a ta větší "tohle" a ty jsi na to sama, radši si to ani nepředstavovat. Hlavně, že je malá v pořádku a už jí máš doma a moc vám přeju, aby to bylo naposled :o). Jinak skřítek uklízeček by u nás mohl klidně řádit jak zběsilej a jim je to jedno, hlavně aby mohli chodit ven. Kačko, to je fajn, že jste si to tak bezva užili, až se uvidíme ????, tak nám budeš muset vyprávět, aby my, co moře letos neuvidíme, jsme měli o čem snít :o) a obdivuju malýho, že vydržel cestu busem, i pro dospělýho je to náročný, natož pro takovýho prďolku, ale oni to asi nijak vážně neprožívaj. Jinak já mám od pondělka ATB, takže si vesele trpím doma :o((((, malá je u rodičů, protože jsem byla jako máma nepoužitelná, ale dneska už si pro ní jedu, stesk je silnější a Martínek školkuje, včera měli rozloučení se školkou a bylo to nádherný, když měli vystoupení, tak jsem bulela jak želva, zlatý sluneční brejle :o). Tak se mějte a kdyby bylo příští týden taky takhle hezky, tak bychom se mohli setkat na místní plovce, co vy na to? Zatím pa :o) |
Ariela4 |
• |
12.6.2006 16:33:33
Ahoj Kačko, ty jo ty ses měla.
Já mám Adél z nemocnice doma, tak už mi je lépe. |
Ema58 | 15165 |
12.6.2006 14:44:00
Ahoj tak jsme doma...!
Cesty byli v pohodě. Domas se zamiloval do řidiče Davida. Seděli jsme na druhém sedadle u dveří a tak na něj pokřikoval. Celou cestu přelejzal ke všem příbuzným i nepříbuzným. Moře se bál a koupat se nechtěl ječel tudíí.. Opálení jsme a já odpočinutá, tak to splnilo účel. Áďo držte se ať se brzo dá zas dokupy. K. |
Ariela4 |
• |
11.6.2006 10:55:50
Ahoj holčiny,
Omlouvám se, za výpadek, ale starší holčina je v nemocnici, měla epileptický záchvat, a tak nebyla nálada ani čas sedět u počátače. Naďo, nenapadlo by mě to postavit ty packy i na stařenky. Jestli má ráda starší lidi, tak je to jen a jen dobře. Teri věř, že i tak malé dítko rozumí a naopak, takhle to vezme. Zkus třeba říci, že v novinách píšou, že se všechny pejsci v tomto týdnu budou stříkat desinfekcí proti bleškám, a že upozorňují na to že po kontaktu s tímto zvířátkem černají ruce. Pak to připoměň ještě než půjdete ven. Pak, jestli sáhne na pejska, tak ve spánku jí lehce potři konečky prstů barvou. Neboj nezašpiníš postýlku, a když tak to jde dobře vyprat. Já jsem tohle dělala dětem v lázních. U našeho baráku byla kočka s koťátkem a to bylo udržet naše alergické děti mimo jejich dosah. No tak jsem koupila difusil proti blechám a klíštatům a před dětma je postříkala a dodala,ž we teď na ně nesmí šahat, jinak jim zčernají ruce. Samozřejmě, že všechny děti je pohladili a tak jsem večer natírali, řeknu ti, to bylo ráno křiku a drhnutí prstíků. Ale od té doby na ně až do konce pobytu nesáhly. Měli jsme co dělat, abychom zachovali vážnou tvář a sestry a kuchařky se chodily smát do jiné místnosti. Takovýdle pomůcky mám na všechno. Pokoj nám uklízí skřítek uklízeček. Uklízí zapomenuté hračky a odnáší je dětem co se o ně lépe starají. Má postýlku u nás ve skříńi. Odnesl hračky jen jednou a od té doby vždy před spaním je vše v dětském pokojíku a poklizeno v krabici an hračky. Už nemusím každý večer chodit po baráku a sbírat zapomenuté věci. Dělám to dětem tak od dvou let. Nechci vám nijak radit ani vás poučovat, jen nabízím svojí zkušennost. |
Fanča | 36054 |
9.6.2006 21:19:45
Já se moc omlouvám, to nepatří Vám.
|
Fanča | 36054 |
9.6.2006 21:18:24
Holky, já jsem nedočítala, ale tady se něco stalo, že tu nikdo není, ani LENKA???????? Z toho jde úplně strach.
Odtušila jsem jen, že Míra se s rodinkou dovoluje, Bruni je osamocená, ale jinak nevím a tohle jen tuším. Tak...copak je!! |
Terisek, Veru04, Eli08 | 28190 |
8.6.2006 22:03:18
Naďo, tak mě napadlo, kdy má vlastně Adélka ty druhé narozky, to už bude někdy příští týden, ne?
Naše dnešní procházka do Slatiňan se konala jen na půl, protože Verula vstávala až po 16, než se nasvačila než jsme se oblíkli a vykodrcali z domu, tak bylo skoro 17, takže jsme šli jen kousek podél vody, ale je to tam na procházku pěkný, takže se to docela vyvedlo. A byl tam klid, takže Verula neměla kde zlobit, pozorovala broučky, trhala trávu, mávala na projíždějící vláčky, no prostě zlatý klídek :-)) Nic, jdu spát... |
Terisek, Veru04, Eli08 | 28190 |
8.6.2006 14:01:33
Povídání je u nás na prvním místě, před spaním ještě k tomu občas přidávám jemné masáže, aby se opravdu sklidnila. Povídáme si, o všem, co jsme dělali a co budeme dělat zítra. I o tom, co se mi nelíbilo, vždycky poslouchá, příjde mi, že mi opravdu rozumí, často mě doplňuje.
S těma pejskama, asi to dělá proto, že nemá jedinou negativní zkušenost, pejskové se jí od malička líbí. S tou razítkovou barvou to není špatné, ale bojím se, že budu mít celou černou postýlku. Někdy bych si přála, aby se nějaký ten psík po ní lehce ohnal, aby si uvědomila, že ne každému se to může líbit. O tom, že je hyperaktivní začínám taky přemýšlet...myslím, že se ještě mám na co těšit.... Doufám, že vás tady tím neunavuju, asi je to do jiné diskuse, ale fakt už kolikrát nevím, co s ní. Jinak, abych si trochu spravila náladu, tak jedu o víkendu na týden do Zlína. třetí týden bez nějaké opory a pomoci v domácnosti bych už asi nezvládla. Já se tak strašně těším, až dodělá tu školu a bude zas všechno ve starých kolejích!!! Odpoledne jdu s malou do Slatiňan na koníky, ale dopolende mě zas tak rozpálila, že si to vůbec nezaslouží!! Tak se mějte hezky!! |
Nadah | 40474 |
8.6.2006 12:32:27
Tý jo, Áďo, to je tak hezký, já bych pohádky brala, ale musela jsem se smát s těma černajícíma rukama, až si malá šáhne na nějakou stařenku a já jí řeknu, že to nesmí, jinak jí zčrnaj ruce, tak nevím, jestli jí v hlavě neudělám spíš zmatek, nehledě na to, že mě připadá, že tohle by mládě asi ještě těžko pochopilo, no ale možná, že jí podceňuju.
Jinka ty se asi nudit nebudeš viď, za chvilku tři děti, oprava baráku..klobouk dolů :o)). |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.