Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ariela4 |
• |
8.6.2006 9:08:39
Naďo, te že si mám vzít Anet po obědě mi řekli ještě ve školce ráno. Nadšená jsem nebyla, ale co se dá dělat. Patřičně jsem to okomentovala. Myslím, že už to neudělají.
|
Ariela4 |
• |
8.6.2006 8:39:58
Ahoj, Teri do baráku mi mluví architekt proto, že rekonstrujem a chcem projekt na střechu. Navíc jeho syn (ten přijel taky) je statik a tak předpokládá, že tomu rozumí. Už bych nikdy nekoupila starej barák. TAdy si to místní plácali sami a je to strašný, barák je z několika stavebních materiálů, kámen, cihla dutá cihla hurdisky, žádnáí zeď není z jednoho materiálu a v základu máme hurdisky. No je to úděsny, navíc to pořád vlhne. Takže musíme udělat strouhu a drenáž kolem baráku, pak musíme zbourat hospodářskou část. Tohle je architekt, kterýmu věřím, už nám dělal dva domy, tedy ne mě, ale našim a má pěkné vize. Koukne na barák a hned ti napíše co kde a jak. Píše nám i postup jak se do toho máme pustit, aby nám to nespadlo na hlavu.
Jinak Teri hyperaktivní děti, jsou ty nejšťastnější děti co můžou být, nelámou si nad ničím hlavu. Jediné co ti mohu poradit je, večer před spinkáním si s ní hodně povídat, ale né ji něco zakazovat nebo kárat, ale rozebírat,"hele ty si šahala na toho cizího pejska, víš že si měla štěstí, co kdyby byl zlý, mohl tě pokousat, a byla by si v nemocnici." Musíš s ní formou pohádek rozebírat rizika. Jestli chceš mám napsaný pohádky o úrazech, lži, ..... prostě o nebezpečích co na ně číhají. Pak jí je převyprávíš a budete se o tom bavit. Když to dítku podáš formou hry tak poslouchá, ale když jí něco budeš zakazovat, tak tě bude ignorovat. Věř mi, já to mám doma duple. Pak stačí venku jen říci hele pamatuješ si na tu pohádku co jsem ti večer říkala, jak to v ní vlastně bylo .... Pak mám ještě jeden recept aby ti nesahala na cizí zvířátka. Funguje ale musíš se držet a nesmát se. Jakmile ti sáhne na nějaké cizí zvířátko, tak řekneš, ale pozor teď mi paní říkala, že ho postříkala proti bleškám a pokud budeš na ně šahat tak ti do rána zčernají ruce. No a až bude spát, vezmeš razítkovou barvu a ruce jí natřeš. Pak vydrž se nesmát až začne vyvádět. Potom stačí to jen připomenout. Jejej to sem se rozepsala |
Nadah | 40474 |
7.6.2006 22:20:00
Teri, už jsem jednou psala..KLÍÍÍD :o) a měsíček..taky pozoruju, že při úplňku jsou děti neklidnější, hlavně Adla :o).
No nic, tak se měnit nebude, ale neboj, bude líp :o) |
Terisek, Veru04, Eli08 | 28190 |
7.6.2006 22:09:34
Naďi, klidně vyměním, já myslím, že bys za chvíli pochopila a zas rychle vracela.
Doma je to v poho, ale jakmile jí vypustím ven, tak se mění na divokou šelmu a co jde, to prozkoumává, vrhá se na děti, psy, staré lidi...asi jí zítra zarazím do kočáru a půjdu se jen někam projet, jak za starých dobrých časů, protože to procházkování a neustálé sundávání z něčeho a napomínání a krocení divoké zvěře mě fakt dostává do varu. Nic, jdu spát, taky mě štve ten hrozný měsíc, co nám v noci svítí přímo na hlavu, podezírám Verunu, jestli to na ní nemá nějaký vliv a pak si to přes den takhle vybíjí.... |
Nadah | 40474 |
7.6.2006 21:14:06
Ahoj holky :o))))))
Ježíši Teri, prej drastický :o), fakt mě to pobavilo, my jsme jeli nekompromisně, nehledíc na drasťárny a Veča je fajn, že pochopí dudlajícího koníka, to u nás by to neprošlo a koník by byl umučen :o). A vstávat v 5.30..to je přinejmenším můj sen :o)). nech toho, nebo vyměním, aby jsi poznala jakou máš pohodu :o))))). Áďo, na rodiče kašli, máš svoji rodinu, já vím, že to zamrzí, zabolí, ale jste samostatná jednotka, která má právo na svůj život. Třeba já si kolikrát myslím něco o pr.... a stejni si to na konci udělám po svým. Ty buď teď hlavně v pohodě. Docela by mě zajímalo, jak ti dali ze školky vědět, že si máš pro malou přijet, či co ?????? |
7.6.2006 21:10:54
Áďo, možná se ptám hloupě, ale proč k vám jezdí architekt a mluví vám do domu?
A rodičovstvo si prostě nevyberem, i když já jsem natrefila na celkem dobré rodiče :-)) Já mám dnes zas nějakou depku a kdo mě do ní opět dostal? Nikdo jiný než moje drahá ratolest. Holky, já si někdy říkám, jestli je to vůbec naše dítě, jestli nám ji v porodnici nevyměnili. Nechápu, po kom je tak divoká a temperamentní?! No tak hlavně, že je ale zdravá (musím se trochu uklidnit).... :-( No nic, asi si dám panáka na dobrou noc... |
Ariela4 |
• |
7.6.2006 18:32:42
omlouvám se, poslední odstaveček nepatřil vám, vloudil se mi sem omylem.
|
Ariela4 |
• |
7.6.2006 17:06:07
Ahoj lidičky, dneska jsem měla trošku frmol, přijeli rodiče s architektem a ten říkal, že je to barák krásný, ale je tu spoustu nešťastných zásahů. Nejlepší je kus baráku zbourat a postavit buď znova, nebo něco jiného. Jedná se naštěstí jen o hospodářskou část domu. Tak prostě půjde dolů. Naši zcela a mimořádně nenadávali, což mě dost překvapilo, protože podle nich dělám všechno špatně. Špatně jsem se vdala, špatně se starám o děti, špatně vedu domácnost ..... Dost často to obulím. Koukám, že vždycky přijdu v nevhodnou dobu, nikdo tu není. Tak jsem předala zprávičku a počkám jestli se objevíte. Jinak je mi líto (a nveím koho - sedmikráska v ikonce) že dopadla takhle pesimisticky kontrola, ale myslím si, že je lepší být v nemocnici, než si přivolat neštěstí. Hezky se šetři a odpočívej. |
Ariela4 |
• |
6.6.2006 22:25:16
Ahoj, no s dudlíkem zkušennosti nemám, mě ani jedna holka nedudala, oni měli žívý dudlík :)
Ale sestra to řešila tak, že jí upadl do záchodu a spláchla ho. A pak ho pořád zapomínala koupit. No neteř si pak začala cucat palec a ten jí zase potírali pepřem. To moc nepomohlo, cucala si ho až do druhé třídy, přestala až když jí dali rovnátka. Myslím si že nejsi drastická mamina, je to pěkný nápad dát dudan koníkovi :) |
6.6.2006 22:03:04
Ahojky, holky, my teď bojujeme s dudlíkem. Už po třetí se snažím zbavit ho. Zatím se Verulka drží.
Tentokrát jsem dudynku nacpala plyšovému houpacímu koníkovi do huby. Drží tam, tak to vypadá, že ho fakt dudlá. Verulka kolem něj už dva dny statečně chodí a hladí ho a pusinkuje. Řekla jsem jí, že jak mu ho vezme, tak koník bude moc plakat a asi uteče k jiné holčičce. Doufám, že to není moc drastické!! Zatím usíná v pohodě, ale častěji se probouzí a volá mamíííí. Je mi jí trochu líto :-(( Dneska vstávala v 5:30, což je pro mě smrt, takže jsme ve 12 obě zalehly...no jestli to takhle bude pokračovat, tak budu za chvíli jak mátoha :-( No nic, jdu spát, Verula zas okupuje moji postel, ještě, že jsme zase samy, překulím jí k tátovi :-)) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.