| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Chrudim

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 1027  [Dalších 707 >>]
AdélaV 30tt
  • 
6.6.2006 17:47:43
Ahoj, to nevadí, tak já dám malou do školky a konečně si odpočinu. Jsem strašně utahaná. Dneska byla malá ve školce a měla tam být až do odpoledne, ale učitelka to popletla a byla tam je dopoledne. No ještě že jsem doma, co by dělali, kdybych nemohla si jí vpoledne vyzvednout?
Zítra přijedou moji rodiče s architektem, tak je mi už divně, co zase budou mít, co jsme všechno neudělali, .......
Nadah 40474
6.6.2006 12:36:37
Ahojda,
Teri neboj, zatím se nedrbem, ale to víš, čert nikdy nespí :O).

Teda Ádi, nezávidím ti to, ale zas nějakej ten tejden se to dá vydržet(musí( a pak už bude líp.

Jinak...ve čtvrtek nemůžu, mám nějakou doktorku a to přesně na 10h :o(, takže já se tentokrát omlouvám a snad jindy.

Včera jsem byla s Martínkem v PPP a vypadá to, že budem asi schánět tašku do školy...ale nevím, jestli mám mít radost, nebo ne.

O víkendu jsem se oháněla lopatou u prohazovačky, včera jsem se zádama nebyla nějak "srostlá", ale dnes už je líp. Každopádně, když si představím, že to bude trvat min 2měsíce...AU,AU, AUUUUUuuuuuu.

Tak se loučím, odpolko jedem na chajdu sekat, tak pa někdy :o).
Ariela4
  • 
5.6.2006 16:14:17
Ahoj holčiny, tak jsem měla dneska fofr.
Ráno jsem byla se sebou a s dětma u zubaře. Anetka má zoubky jako perličky, Adélka měla jeden malinký kazík (první vrtání - brrr, ale zvládla to a myslím si, že je to super, že první kaz je až skoro v 11 letech) No a já , světe div se taky jenom jeden maličký kázek.
Pak jsem v 13.00 odjeli do Hradce na ortopedii, cesta byla dobrá, no a dr. mi vynadal, že jsem těhotná, že sice s mimčem souhlasil, ale že netušil, že to bude tak rychle, že by to prý po operaci bylo lepší. No ale to mi tenkráte neřekl. Povídal, že když jsem smířená s císařem a s tím, že budu celé těhu ležet, tak ať do toho jdu. Takže nařídil mi ležet a těhotenství ukončit císařem v 38 týdnu. No a teď mám dilema, jestli tím myslí ukončený 38 týden a nebo třeba 37 + . No však mi to snad včas řeknou. Jinak se cítíme dobře, pes (jezevčice) nám zase utekla, už je od čtvrtka na vandru. Ještě k tomu hárá. Tak doufám, že se nevrátí s pěti štěňaty. Teda upřímně doufám, že se nevrátí vůbec. Ta druhá psice je od té doby zlatá, můžem jí mít celý den puštěnou a ona se nehne od baráku, z kotce se vůbec nesnaží dostat. D9ra po psovi tam byla ještě dva dny a ona si jí vůbec nevšimla.

Jinak k tomu srazíku číslo 2. Šlo by to teda ve čtvrtek dopoledne u Peny? asi zase tak kolem 10 h?
Terisek, Veru04, Eli08 28190
2.6.2006 14:33:13
ježišmarja Naďo, tak abych se vás bála potkat!! To je děs, bože, co ty rodiče s těma dětma dělají? Já to fakt nechápu....

U nás se pořád spí a to na všech frontách a taky mě oba pěkně štvou, že nechtějí nic jíst, já asi budu na konci mateřské trojnásobná... :-)
Nadah 40474
2.6.2006 14:27:27
...všichni.
Tak Teri..u nás ve školce jsou už taky vši :o((, ale abych se přiznala, o děti mě ani tak nejde, Marťas když půjde dohola, tak mu to nebude nijak moc vadit a Adélka ta už to horší mít snad ani nemůže :o))), ale co já, chci to nechat dorůst a dát tomu taky nějakou formu, takže se bojím, bojím(to jsem teda ale krkavčice co).

V cukrárně to bylo fajn..vždyť jsem psala :o).

Tak já si jdu taky připravit lístek a cestou do školky splním občanskou povinnost.
A doufám, že přežiju víkend, jdu se totiž postavit na dva dny k míchačce..už teď mě bolí celý tělo jen z tý představy.

Mějte se hezky a užijte si víkend líp než já :o), pa N.
2.6.2006 13:43:10
Káťo, tak hlavně šťastnou cestu, ať dojedete tam i zpět všichny a hlavně zdraví!!

Naďo a Áďo, jak jste se měly? Ani se nepochlubíte. Já už jsem na to počasí úplně alergická. Dnes se nám vrátil taťka, ale dovezl si sebou i nějakou střevní chřipajznu nebo co, takže mám radost :-(
No nic, chystáme se k volbám (doufám teda, že volební místnost najdeme :-)).

Tak všem hezký víkend!!
Nadah 40474
1.6.2006 21:15:48
Jasně, hlavně si to užijte a vemte si na sebe něco teplýho :o))))))).
Doufám, že se nám pak ozveš a sejdem se všichni. Dneska to s Áďou bylo fajn.
Tak držím pěsti, ať máte co nejlíp a jste v poho, pa N.
Ema58 15165
1.6.2006 20:51:37
čus bambus, tak jsme si konečně našla chvilku mezi přejížděním sem a tam vám napsat. Interner byl sice stále po ruce a síla žádná. Tak akorát přeposlat mail a hotovo. Dneska už taky sotva koukám, mám nabalené 2 kufry 3 mě čeká a ještě hračky, jídlo a boty. Držte palečky ať nám vyjde počasí a něco se nám nepřihodí. Ahoj dovolenkáři...
AdélaV 30tt
  • 
31.5.2006 21:29:18
Teri tak snad ti došlo moje číslo, tak vždytak zavolej či písni
31.5.2006 20:29:31
Holky, já místo toho, abych vařila oběd na zítřek, tak koukám na chůvu v akci, je to děs, být tou matkou, tak to asi zabalím....
Tak doufám, že budu stíhat, ale po té 10 bych se měla dostavit. Tak vydržte!!
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 1027  [Dalších 707 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.