Přidat odpověď
Ahoj holčiny, tak jsem měla dneska fofr.
Ráno jsem byla se sebou a s dětma u zubaře. Anetka má zoubky jako perličky, Adélka měla jeden malinký kazík (první vrtání - brrr, ale zvládla to a myslím si, že je to super, že první kaz je až skoro v 11 letech) No a já , světe div se taky jenom jeden maličký kázek.
Pak jsem v 13.00 odjeli do Hradce na ortopedii, cesta byla dobrá, no a dr. mi vynadal, že jsem těhotná, že sice s mimčem souhlasil, ale že netušil, že to bude tak rychle, že by to prý po operaci bylo lepší. No ale to mi tenkráte neřekl. Povídal, že když jsem smířená s císařem a s tím, že budu celé těhu ležet, tak ať do toho jdu. Takže nařídil mi ležet a těhotenství ukončit císařem v 38 týdnu. No a teď mám dilema, jestli tím myslí ukončený 38 týden a nebo třeba 37 + . No však mi to snad včas řeknou. Jinak se cítíme dobře, pes (jezevčice) nám zase utekla, už je od čtvrtka na vandru. Ještě k tomu hárá. Tak doufám, že se nevrátí s pěti štěňaty. Teda upřímně doufám, že se nevrátí vůbec. Ta druhá psice je od té doby zlatá, můžem jí mít celý den puštěnou a ona se nehne od baráku, z kotce se vůbec nesnaží dostat. D9ra po psovi tam byla ještě dva dny a ona si jí vůbec nevšimla.
Jinak k tomu srazíku číslo 2. Šlo by to teda ve čtvrtek dopoledne u Peny? asi zase tak kolem 10 h?
Předchozí