Přidat odpověď
Ahoj holčiny,
Omlouvám se, za výpadek, ale starší holčina je v nemocnici, měla epileptický záchvat, a tak nebyla nálada ani čas sedět u počátače.
Naďo, nenapadlo by mě to postavit ty packy i na stařenky. Jestli má ráda starší lidi, tak je to jen a jen dobře.
Teri věř, že i tak malé dítko rozumí a naopak, takhle to vezme. Zkus třeba říci, že v novinách píšou, že se všechny pejsci v tomto týdnu budou stříkat desinfekcí proti bleškám, a že upozorňují na to že po kontaktu s tímto zvířátkem černají ruce. Pak to připoměň ještě než půjdete ven. Pak, jestli sáhne na pejska, tak ve spánku jí lehce potři konečky prstů barvou. Neboj nezašpiníš postýlku, a když tak to jde dobře vyprat.
Já jsem tohle dělala dětem v lázních. U našeho baráku byla kočka s koťátkem a to bylo udržet naše alergické děti mimo jejich dosah. No tak jsem koupila difusil proti blechám a klíštatům a před dětma je postříkala a dodala,ž we teď na ně nesmí šahat, jinak jim zčernají ruce. Samozřejmě, že všechny děti je pohladili a tak jsem večer natírali,
řeknu ti, to bylo ráno křiku a drhnutí prstíků. Ale od té doby na ně až do konce pobytu nesáhly. Měli jsme co dělat, abychom zachovali vážnou tvář a sestry a kuchařky se chodily smát do jiné místnosti.
Takovýdle pomůcky mám na všechno. Pokoj nám uklízí skřítek uklízeček. Uklízí zapomenuté hračky a odnáší je dětem co se o ně lépe starají. Má postýlku u nás ve skříńi. Odnesl hračky jen jednou a od té doby vždy před spaním je vše v dětském pokojíku a poklizeno v krabici an hračky. Už nemusím každý večer chodit po baráku a sbírat zapomenuté věci. Dělám to dětem tak od dvou let.
Nechci vám nijak radit ani vás poučovat, jen nabízím svojí zkušennost.
Předchozí