| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, tak mamina přijela předchvílí ze školy jako každoročně s třema náručema kytek. To zas nebudou kam dávat a hlavně do čeho.
No jak víte jí jsem ty plíny přes den, taky neřešila. Vlastně až do dvou let. A teď po Chorvatsku jsem to zkusila a buď pochopí a nebo nepochopí. Pochopil během týdne což mě překvapilo. Nejsem moc zastánce a to asi ze své lenosti, toho od roku mučit děti na nočníku a domlouvat a nadávat. Nechala jsem ho a vyplatilo se.
S odpolední plínou nemáme problém, páč odpoledne už zase nechodíme spát a tentokrát to vypadá už na stálo. A v noci to asi ještě nechám, ale nutno říct, že ráno moc počůranej není.
U nás se kaše řešila někdy v lednu. Už mě štvalo jak ji pořád kupujem a on ji vlastně nepotřebuje. Protože večeřel už normální jídlo a k tomu se napil čaje. Tak jsem se domluvila s doktorkou, že už může normální mlíko. A asi 14dní pil mlíko a pak ho odmítl. A je to. Normálně se navečeří u toho napije čeho chce a po koupání šup do postele. Ale jsou vyjímky které potvrzují pravidlo viz Naďa.
S tím nočním buzením jsem to už psala. Nemá se prý budit do polospánku a dát vyčůrat. Má se normálně vzbudit a jít na záchod, aby si to uvědomili na stopro. Oni pak už začnou na ten záchod chodit i sami.
No jinak Teri až se vrátíme můžem se domluvit a vyrazit za Naďou. Auto máme k dispozici stále.
Tak to je asi vše hoj a užívejte léta Káťa a Škubánek

PS.: Co je s Áďou?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.