| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Chrudim

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 1027  [Dalších 777 >>]
Ariela4
  • 
7.8.2006 9:57:59
po kojení

sladký spánek
Ariela4
  • 
7.8.2006 9:55:59
Ahoj Jsem tady
ALžbětka 29.7.2006
47 cm, 2650g

30 minut po porodu
Terisek, Veru04, Eli08 28190
30.7.2006 11:15:51
Ahoj holky, tak nevím, jestli jsem to správně pochopila, Adél už to má za sebou? Pokud ano, tak taky moc gratulujem!!!

Jinak my jsme nakonec angínu neměli! Ještě že jsem jí nechala udělat ten výtěr, jinak by ATB jedla úplně zbytečně! No chápete to?!
Asi to bylo jen nějaké lehké nachlazení nebo nevím. V každém případě jí kromě nedělní teploty vůbec nic nebylo. Ale v krku jí asi pár dní bolelo.

My jsme na tom s plínama pořád stejně. Jak jsme psala, budu to řešit až po prázdinách. Na konci srpna jedeme do Turecka, tak to tam chci mít ještě v klidu.
Ona je pořád morká, i když teď už míň, ale večer to prostě nezvládá, ona snad čůrá každé dvě hodiny, už v 9 je mokrá! A to jsem už odbourala večerní mlíko.
No a odpoledne čůrá asi v době, kdy se budí, musíme to natrénovat.

Pouti bohužel neuniknem, ale už jsme si během léta trochu zvykli. To co se tady na náměstí děje je přímo nehorázné. Na začátku prázdin se tady třeba pořádaly rockové koncerty a na náměstí uzavřeném baráky je prostě naprosté šílenství. Nechápu, jak to město může schválit. Pro lidi, kteří na náměstí bydlí (a že nás není málo) je to hrozné. Musíme ale vyřešit, kde budeme parkovat, protože to tady bude celé uzavřené, tak doufám, že se dostaneme domů...:-(
Ema58 15165
29.7.2006 23:39:48
Hurá je nás zase víc. Tak Áďa to má za sebou. Směju se jak včera psala, že z kašle porodí.
Přejeme ještě po netu vše nej, nej, nej. K.
Ariela4
  • 
28.7.2006 11:50:44
Já mám z Epi strach, když jsem byla minule na císaři, tak mi dali celkovou, za 6 hodin jsem mohla z postele a navíc jsem se před tím než mě uspali tak strašně klepala strachy, že se bojím, jestli se teď opět neubráním strachové zimnice, že se mi netrefí do zad. No nesmím si to připouštět. Aspoň budu mimi hned vidět a hned mi ho přiloží. To je také pozitivum :)
Rýma opadla, ale mám hrozný záchvatový astmatický kašel no děs běs. Dneska jsem si myslila, že z toho porodím.
Ema58 15165
27.7.2006 19:48:11
Já jsem už týden doma. Malej je u babičky ve Zhoři na odnaučení bumbání. Ale na netu jsme ještě nebyla až teďkons. Rovnám věci do koupelny, šatny, ložnice. Malé věci na půdu atd. Dělám si to pomalu koukám u toho na vše co jsem ještě v klidu neviděla a všeobecně odpočívám.
V neděli máme křtiny Domčova bratrance. a poté jedu na týden též do Zhoře. Pak je POUŤ což je u nás velká událost. Teri doufám, že někam prchnete, páč to je rachot jak na tankodromu.
NO a pak už nás čeká opět chata s babičkou a pak taky s manželem ještě týden dovči. Mirkovi onemocněl šéf tak je teď stále v práci a vše se učí. Ale stejně tam bude jednou šéfem, tak ať má v hlavě něco dopředu.

Ádi držím palečky. PRoč nechceš EPI? K.
Nadah 40474
27.7.2006 13:54:31
Teda Teri, foukám Verče na čelíčko, min. týden měl Marťas 39 a srazila jsem to až zábalem a my s Áďou máme od pátka rýmu jak trám a já asi spojenou s alergiíí, takže je to pocuc, hlavu mám jak střep.
Dneska jsme byli na místním koupalku a paráda.

Teda Áďo, už ti přeju, aby jsi to měla za sebou, je to děs, v tomhle hice viď. Držím moc pěstičky :o))).

Teri, sotva jsme tě poznali, tak to zas zabalíte jo? Ten tvůj chlap ;o).

Hele a s plínama bych byla asi taky v poho, sem to zakřikla a hned druhej den jsem prala celou postel :o), ale od tý doby zas nic.

Tak se holky držte, mě se za chvilku vzbudí prťka a valíme zas směr chajda.

Hojky :o)
26.7.2006 14:02:29
Tak Verulka má nakonec angínu, ale nemocně vůbec nevypadá. Nechala jsem jí udělat výtěr, takže výsledky budou v pátek, tak jsem zvědavá, jestli to fakt potvrdí. Nechce se mi do antibiotik, ale asi mi nic jinýho nezbyde :-(
Takže sedíme doma...
Ariela4
  • 
25.7.2006 9:02:09
Teri jak se cítím, začínám panikařit.
Dostala jsem strašnou rýmu a tak doufám že to k narkoze nebude tolik vadit. Asi mi nabídnou jen epidurál a ten jsem nechtěla
24.7.2006 13:46:56
Ahojky, hlásíme příjezd z Moravy. Bylo fajn, strašné vedro, koupání v bazénku až to nakonec malá odnesla a včera měla 38,1 asi jí bolí trochu v krku a začíná jí téct z nosu :-( Uvidíme, co z toho bude, myslím, že to bude rýma jak trám.
Taky se ještě slavily ty její narozky, no prostě nám bylo krásně.

Adél, 2.8. je moc pěkný datum! To už je za pár, jak se cítíš?

Ostatní asi dovolenkujou, Naďa, ta je vlastně na té chatě a Káťa, ta určitě někde trajdá.
Tak se mějte, mě už to vedro leze na mozek, děs!!!
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 1027  [Dalších 777 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.