Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Nadah | 40474 |
4.9.2006 19:43:05
To teda jóó, kdepak jste??????
Ahojky :o), koukejte se pěkně ukázat, hlavně ty Kačko, koukám, že jsi tady míň nežli já. Dneska jsem doma a snažím se prokousat dvouměsíčním "bordelem", jelikož to min. tejden vypadalo, že začne každou chvilku chumelit, tak jsem se rozhodla uklidit a oni "neřádi" zas hlásej 25°, ale neva, uklidím a pak se uvidí, ale vzhledem k tomu, že se Marínek už těší do školky(no co taky furt se mnou, že), tak to vidím tak max. na tejden a PAK bychom se snad mohli někde i vidět ne, když jste tak vejletovali, že jste neměli ani den na návštěvu u nás :o)). Teri a jak vy, zvládli jste dovču v poho a bez nemocí? A co ty Ádi, jak zvládáš, kdypak jedete do lázní? Tak se tady, nebo kdekoliv jinde, mějte hezky a už se na vás těšíííím :o). |
Ariela4 |
• |
2.9.2006 20:43:09
Haloo Chrudimáci kde jste?!!!!
COPAK POPRÁZDNINOVÉ ŠÍLENSTVÍ ZAČALO? |
Martina+dva miláčkové | 10779 |
27.8.2006 22:53:39
Nemáte, prosím, někdo doma tuto hračku? Můj syn ztratil svého "Kámoše" a moc mu chybí. Jsem ochotná nabídnout 500,- Kč. PROSÍM, koukněte, jestli ho doma nemáte - třeba si s ním vaše děti ani nehrají. Za nabídky na e-mail, nebo na diskusi prosinec 2003, děkuji.
Podobné nechci, jen stejné i barvou a samozřejmě ve výborném stavu. |
Ariela4 |
• |
22.8.2006 10:55:25
Ahoj všichni.
Teri, já měla potíže z jizvou a do včera jsem brala antibiotika. Jizva začala hnisat, tak mi jí museli roztáhnou a vyčistit a prolévat, dělali to zaživa - no já myslila, že vyskočím z kůže. Ale už je lépe. My sme zase od půl noci do dvou koukali a prohlíželi si věcičky až jsem z toho utahaná, celkem se děsím lázní jestli tam bude mít taky koukané v noci, tak se pak druhý den nehnu. Dneska už jsem něco požehlila a vyprala jednu várku prádla - pidi věciček a plenek. Muž jede v pátek s Anet do lázní a já ho tam mám vystřídat od 10. září. Holky pojedu na 4 týdny za 14 dní jaké mám vzít mimi velikosti? teď má sotva 50 myslíte že by jí to stačilo do 56? |
Terisek, Veru04, Eli08 | 28190 |
17.8.2006 16:30:35
Ahojky, já jsem nemocná, ale musím říct, že tak blbě mi už dlouho nebylo...
Mám chřipku, od pondělka ležím s horečkama, rýmou, kašlem. V úterý mi odešel hlas, takže jen šeptám. Dnes jsme už bez teplot, ale abych se nenudila, tak jsem zvracela, měla průjem a je mi celý den špatně od žalůdku. Asi po antibiotikách, které mi nasadil dr. kvůli tomu hlasu. Verulka taky není evidentně ve své kůži, má rýmu a pořád jí lezou poslední stoličky. Tak se mějte líp než my!! |
Ariela4 |
• |
16.8.2006 17:03:59
Koukám, že se tady stále dovolenkuje, tak si to užijte, já si taky užívám, našeho drobínka. A kdyby jen drobínka, včera jsem jela do nemocnice, hnisá mi jizva, a beru antibiotika. |
Ariela4 |
• |
13.8.2006 17:31:10
Pěkné odpoledne a nebo spíše podvečer.
Tak jsem se po dlohé době dostala na net. Je to celkem fuška, jsem pořád unavená a rozdělit se mezi tři kukačky to dá práci. Všechny potřebují pozornost v tu samou chvíli, v tu samou chvíli co kojím ty dvě potřebují mazlit, jíst, pít a prostě cokoliv co by mě plně soustředilo na ně. Adélka mi moc pomáhá, ale někdy její pomoc je ku vzteku nežli ku radosti. No rozdýchávám co můžu. Teď s nima jel mužík na koně a tak mám chvilenku pro sebe mimi a pro vás, pokud tu někdo je? Asi ne to se mi tu ještě nepodařilo, aby tu byl někdo ve stejnou dobu. |
Terisek, Veru04, Eli08 | 28190 |
12.8.2006 13:55:17
Ahojky, včera jsme se vrátili ze Zlína. Byli jsme tam jen pár dní, hlavně jsme tam jeli, protože jsme se chtěli podívat do Prostějova. Holky, je to tam takové divné...už jsem si tady asi zvykla :-)
Takže teď nás čeká velký úkol-najít byt. Před rokem jsme řešili to samé, připadám si jak blázen... Jinak Verula je pořád nějaká špatná, má kašel, teď se jí do toho spustila rýma, no jak jsme ještě nebyli nemocní, tak teď se nás to drží zuby nehty. Ale naštěstí je bez teplot, takže to jde. Jinak jsme pořád na spaní s plínou, ale občas už je suchá, teda jen odpoledne. Takže až se vrátíme z dovči, tak budeme trénovat. Nadi, to je škoda, že jsme se minuly, už se na vás těšíme!! Ale nevím, asi bych srazy nechala až po prázdninách. Kdy se vlastně vracíte? My se teď hlavně potřebujeme vyhrabat z toho chrblání a srkání. Káťo a jak jste to odstavování zvládly? Tys ho vlastně měla u babičky, že? myslím, že je to nejlepší způsob, taky jsme to tak udělala, i když ne úmyslně. S tím počůráváním se to určitě spraví. Je to prostě změna a tak na to tak možná reaguje. Áďo, jak to zvládáš? Vzhledem k tomu, že nepíšeš, tak je asi makačka, co? Taky bych už chtěla další mimi, ale osud to asi chce jinak a tak nám do cesty postavil stěhování... :-)) Tak se mějte hezky a já zas někdy napíšu. |
Ema58 | 15165 |
11.8.2006 22:39:48
Též všem ahoj!!!
Ádě vše nej ať rostete jako z vody a taťka už chystá brokovnici na ženichy. Naďo neboj nejsi krkavčí matka. Já se taky klepu, aby si ho někdo půjčil a pak je hoďku pryč a už je mi smutno. Řeším teď docela problém. Co jsme přestali kojit začal se mi počůrávat. Většinou má jen ucvrklo, ale někdy je to durch. Jsem nešŤASná, ale snad to zvládneme. Naštěstí bobek je stále v poho. Tak papa K. |
Nadah | 40474 |
8.8.2006 18:02:54
...všichni,
Ádi, ještě jednou moc blahopřeju, máš pěknou holčičku, teď jsi jak královna..tři dcerky, to aby jsi začala pomalu šetřit na věno :o). A jinak jak zvládáte holky? :o) Teri, dneska jsem se u vás stavovala, ale asi jste pryč, nebo jste někde vejletovali, neva, třeba příště. A kdypak vy slibny dorazíte, no pravda, bylo buď na padnutí, nebo na utopení, ale snad už bude líp, snesitelně, já jsem do zítřka bez dětí..JUPÍ..jsem holt krkavec, ale nějak mě to neva, už jsme všichni potřebovali "odfrk". Tak se tady mějte príma a třeba vám to ještě někdy výjde :o), nebo že by až v "mamáči"???? :o) Holky pa. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.