| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Chrudim

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 1027  [Dalších 797 >>]
Nadah 40474
21.9.2006 16:33:50
...do měsíce????? No to je frkot. Ale hlavně aby se vám tam líbilo a byli jste spokojený :o).
Jinak asi jsem to zakřikla, malá měla dnes 39°, ale myslím, že pokud to bude mít normální průběh, tak bychom se konce příštího týdne vidět mohli.
Ale to si ještě určitě písnem.
Tak nám držte pěsti, ať je líp a zatím.....
Terisek, Veru04, Eli08 28190
21.9.2006 14:33:48
Ahojky, tak my teď momentálně projednáváme smlouvu na pronájem v PV. A do měsíce se stěhujem. Takže bych vás ještě ráda viděla!!
Naďo, jak jste nemocní? Jestli chodíte ven, tak si můžeme dát příště srazíka někde venku, něco vymyslíme a pak se sejdem všichni. My jsme si teď docela oblíbili kavárnu Balustráda, mají tam vevnitř dětský koutek a Verula by tam nejraději byla každý den.

No jinak u nás nic moc nového, na spaní stále s plínou, pořád bývá mokrá. Ráno vstáváme lehce po 7, přes poledne je schopná spát i 3 hoďky. Takže tohle máme docela v klidu :-)
Nadah 40474
20.9.2006 12:35:34
...No coby, zas jsme nemocný, jen jsme se vrátili do CR, tak nám to začíná :o(((.
Jinak nic moc novýho, u nás 5tá hodina platí stále a ven taky chodíme.
Zítra nám maj přijít dělat podlahy, takže už nebudem furt překračovat trubky.

Kačko a jak atletíš? Běháš, skáčeš, nebo co děláš?

V pondělí měl Marťas prvně karate a dobrý. Měla jsem v ruce přihlášku i pro sebe, ale z časovejch důvodů jsem to vzdala, ale napadlo mě, že bych mohla cvičit zároveň s dětma. Prej to neva, tak uvidíme, jak se rozhodnu do pondělka.

Tak se mějte a kdy že se to uvidíme?
Ema58 15165
19.9.2006 11:29:20
....
Ema58 15165
14.9.2006 8:40:01
Nechápu, že se vůbec ptáš - jasně, že se můžete stavit!!!!!!!!!!!!
Jezdím na atletické závody...
A mrňous dnes vstával v 7.30 a ještě teď se válí v posteli a hraje si. K.
Terisek, Veru04, Eli08 28190
13.9.2006 14:09:41
Ahojte, jsem zde!!!
Já prostě nestíhám :-(
Dovča byla super, až na odlet a přílet-vše se konalo v nočních hodinách, takže se spící Verulou to bylo náročné, ale tak zase si říkám, že to aspoň celé zaspala a neměla tendenci dělat ťapy ťapy po letadle :-))

No a po příletu se u mě dostavilo zvracení a průjem, takže jsem si dva dny užívala, pak jsme hned jeli na Moravu a hlavně shánět už nějaké nové bydlení. Prostějov je teda nic moc, ale je fakt, že jsem ho celý ještě neviděla.
Doma jsme od pondělka a nedělám nic jinýho než že peru a žehlím, divím se, že pračka ani žehlička ještě nestávkují...a do toho všeho uklidňuju Verulku před jejími strachy. Nevím, co se jí zas kde stalo, ale je děsně vylekaná. Vrtulník, houkání vlaku to jí dokáže způsobit takový děs, že někdy se od ní ani nemůžu hnout. Doufám, že jí to zas brzo přejde, jinak mě z toho klepne.
Taťku máme celé dny, někdy i noci v práci.
Takže já mám minimálně do konce týdne o práci postaráno, než se zbavím tady té kupy špinavého a nevyžehleného prádla :-(

Nadah 40474
13.9.2006 13:50:21
...taktéž zdravím.
Ale koukám, že tady je téměř ticho po pěšině.
Už jsme zas doma a chodíme ven!!!!!!!!
Kačko, nám se školní rok posunul ještě o jeden rok a jsem moc ráda, myslím, že si to mlaďas celkem užívá.
Nějak mi uteklo, na jaký že to jezdíš závody?
Vy to ale doma budete mít hezoučký. Tu rvačku o prcka ti celkem závidím a přeju, škoda, že u nás se nikdo moc nerve :o(.
Hele, v kolik, že ti malej vstává? Já jen, jestli dobře vidím, protože naše mladá to jistí 6h...BRRRRRR.
Chtěla jsem se zeptat, když je ještě celkem pěkně, tak kdybychom někdy vyrazili na kolo, jestli bychom se mohli jen tak mihnout u vás(žádná zdržovačka, když vidím, kolik máte furt práce)? Se prostě jen tak vnucuju :o/

A kde je Terka s Verčou????????
Ema58 15165
12.9.2006 10:05:18
Tak jak se máte v novém školním roce. Ikdyž to vlastně postihlo zatím jen Naďu a Áďu.
Verunko, maminka už se odstěhovala? Již tu tady delší dobu není.
Já sem hrozně líná psát. U nás se zase kutá a přestavuje a tak nemám sílu. Děláme letno-zimní posezení. Včera tu byl tesař dělat střechu. Dopol. přivezli 4palety cihel na plot a jelikož je třeba do 2měsíců vrátit palety. Vše jsem růčo fůčo přenášeli na naše. Jedna cihla 25kg - doufám, že se vzpamatuje do soboty. Protože to zas jedu do Týniště na závody.
No a jinak náš mladej byl (ťuk,ťuk na dřevo) celé léto v pohodě. Kecá už jak mlejnek. Pustili ho veškeré histerické záchvaty jen občas má úlet. Nevím jestli jsem to tu už nepsala, ale od zhruba 30.7. nebumbáme. Zvládli jsem to v poho. Byl týden u bab. a teď se budí tak jednou za 4dny a půl hoďky ječí. Měla jsem hrůzu, že začne vstávat hodně brzo, ale vstává mezi 7-9. Někdy dokonce v jedénáct.
Ale co je hlavně super, že už může jezdit beze mě na špacíry. a je o něj velká rvačka. Babička ze Skutče, naši chata a brácha Hradec. To když se střídá není skoro doma. Teď sme měli s Mirkem dokonce 2víkendy za sebou bez prďolky a jeden ztoho úplně sami doma. No to bylo.
Tak to je snad vše pokud vím. K.
Ariela4
  • 
7.9.2006 18:02:05
no teda, kde jste ostudy.
Naďo nebyla jsi včera kolem 10 na burzně? mám pocit, že jsem tě tam viděla.
My jsme v pořádku malá má už 3960g a 51,5 cm
Ariela4
  • 
5.9.2006 10:10:45
Ahoj, no já jedu do lázní juž tuhle sobotu. Takže mám frmol, zabalit sebe a mimi. Anetka už v lázních je se svým tatíkem a já ho střídám v sobotu. Malá si nadiktovala spoustu věcí co chce přivézti, jsem zvědavá jak to narvu do auta a hlavně jak to tam narvu až pojedeme zpátky. Pak ještě musím zabalit Adélku do Prahy babičce. Achjo, mám toho dost.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 1027  [Dalších 797 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.