| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Chrudim

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 1027  [Dalších 807 >>]
Ema58 15165
2.10.2006 13:41:02
Brouk přijel včera od babičky po 4dnech. A zachvíli se tu pro něj stavuje brácha a frčí do Hradce. Tak jsme si ho moc neužili. Naďo klíďo jen to popostrč. Ty už s 2 máš víc povinností. Já se ještě mohu relativně přizpůsobit. HOdně teď chodíme do parku. Je tam na podzim hezky. k.
petra osvaldova
  • 
2.10.2006 13:17:08
Mam tu nejake problemy s registraci,vubec nevim co to je.Vubec se jako PAMEA nemuzu prihlasit,tak ze Tam mam ted sve jmeno.Zatim pa
petra osvaldova
  • 
2.10.2006 13:15:09
Ahojky.Dekuji ti Nadah za vrele prijeti.No koukam ze sem tak moc casto nezavitate:)).No nic,tak ze alespon neco o me:Jmenuji se Petra a je mi 26 let.Jak uz jsem psala,mam doma dve holciny.Marketku,ta chodi ted do druhe tridy a bude ji 8let a potom Ericku a te budou ted v listopadu 4 roky a letos nastoupila do skolky.Ja uz za chvilku tyky nastupuju do prace,ale moc se mi po tech osmiletech nechce:).Jinak se svou rodinkou bydlim v Hlinsku,pochazim z Chroustovic,coz je asi 16km od Chrudimi smerem na Vysoke Myto.V Chrudimi jsem bydlela jako mala,ale jelikoz tam mam dost pribuzenstva,tak tam jezdim pomerne casto.Tak to bude zatim zhruba vse.Tak se s vami zatim loucim.

A koukejte sem baby obcas zajit:)))
Zdravi vas vsechny Peta
Nadah 40474
1.10.2006 20:48:26
Ahojky...

...tak my jsme už naprosto zdravý..možná až moc :o).
Co takhle se konečně někde, kdykoliv, na chvilku, mžik :o), už konečně sejít????

Pemae...jsi srdečně zvána, ale nemysli, že tady nějak pokecáš :o(, neb my holky Chrudimačky(teda vlastně jen já :o() nejsme bohužel moc ukecaný a jak jsi asi četla, tak ani akční :o(.
Ale když třebas budeš chtít písnout něco o sobě a dětech, bude (jednou za čas :o)))) líp.
Mě je 31, mám klučinu 6,5 a holčičku( i když o tom by se dalo skoro polemizovat :o) 2,3.
pemae 52537
29.9.2006 23:00:29
Ahoj holky.Dneska jsem si tu tak procitala case prispevky.moc hezky.Ja sice v chrudimi nebydlim,jsem z hlinska,ale pro toto mesto tu zadna diskuse neni.Tak jsem se vas chtela zeptat,zda byste me k vam prijaly,pokud ne zlobit se nebudu.Jsem mamca dvou hlocicek ktera se taky obcas potrebuje podelit a sve starosti a radosti.
Ema58 15165
28.9.2006 20:26:15
Tak v úterý odpolko u nás nastoupila horečka. 39nejvíc.Dejchal jak parní válec. Měla jsme o nich docela strach. Ale co jsem netušila největší problém byl mu navrhnout, že by když je tak nemocný mohl spát s námi v ložnici. nakonec sem ho stejně neukecala a usnul v pokojíčku. ve 12jsem ho pak přenesla k nám. A přesně když došel panadol po 6hodinách se probudil a ječel -tady nebudu já ci do herny tam spintá dominit. No síla, ale ukecala sem ho. Ve středu jsme byli u Korbel. ale našla jen malinkaté zarudnutí v krku. A od návštěvy u ní ani stopa po horečce. Tak sem ho dnes vyšupovala k babičce až do neděle.
NaĎo vrhám kouli a házím disk. Teda na závodech.
K.
Marcela, Tom 22.12.04
  • 
28.9.2006 13:11:03
Ahoj Teri, dnes jsem taky v práci. Dělám v obchodním oddělení ve firmě AV Engineering, má pobočku i v Chrudimi. Ve Zlíně sídlí ta firma na Kvítkové, je to naproti obchodu Okno Vondřejc (křižovatka s Lešetínem II) - je to bílá vila na rohu, vedle nás je squash. Určitě víš, o jaký barák jde.
No je to náročný, Tom byl minulý týden nemocný, dnes je doma s taťkou, tak si užívají.
Zatím se měj krásně.
Terisek, Veru04, Eli08 28190
26.9.2006 14:17:43
Ahojky všichni,
co se děje, že jste všichni nemocní? Koukejte se dát rychle dohromady, ať se můžeme někde srazit!!!

Ahoj Marci, já už jsem, si tak nějak na stěhovací život zvykla. Má to něco do sebe. I když zas tady všechno nechávám a zas začínáme od začátku. Tak doufám, že už je to naposledy. Návrat do Zlína už moc nevidím a nějak mi to už ani nevadí. Přece jen už to bude pak jenom hoďka cesty, takže to nebude tak strašný.
Docela se těším....
A kde děláš, nevím, jestli jsme o tom už mluvili...asi mi to uniklo.
Do Zlína se možná chystáme na prodloužený víkend teď.
Ema58 15165
26.9.2006 7:52:42
My zatím jen rýmujem, doufám že u toho zůstane. Vrátili jsme se z chaty a ve středu (nebo čtvrtek) frčí do Zhoře. Jinak nic nového. K.
Něco vymyslete a písněte.
Marcela, Tom 22.12.04
  • 
22.9.2006 12:58:25
Ahoj Teri, tak po dlouhé době píšu sem (jsem ta bývalá chrudimačka, dnes zlíňačka). Teda vy se už zase stěhujete - jak se těšíš do Prostějova? Třeba se jednou zase vrátíte do Zlína.
Jak se máš? Já jsem nastoupila do práce, je to celkem náročný, Tom je nemocný, tak je s ním doma babi z Chrudimi. Ale už je to snad dobrý, teploty nemá (před týdnem v pátek měl 39,8).
Zatím se měj hezky a hezký víkend všem.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 1027  [Dalších 807 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.