Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ráchel, 3 děti | 76748 |
4.9.2023 9:03:14
Pampelo, nerozumím, čemu nerozumíš
jen jsem varovala před tím, že na Neurolu a Lexaurinu (a dalších benziozepanech) vznikají fakt ošklivý závislosti, viděla jsem to z první ruky už u více klientů a opravdu jim pomáhat z téhle závislosti nebylo nic jednoduchého (tedy není to zrovna "zábavné") mnohem bezpečnější a dlouhodobě taky účinnější jsou antidepresiva a benziozepany jsou dobré pak jako SOS záchrana ve výjimečné situaci |
Ráchel, 3 děti | 76748 |
4.9.2023 8:57:37
hele a ona nemá ve škole vyřízený nějaký individuál?
|
Beat | 107867 |
4.9.2023 7:40:45
“Oni mi fakt nechtěli ublížit, ale koukali, jak se učím pečovat o někoho inkontinentního, sami se zapojit nechtěli/nemohli, budilo to v nich nepříjemné pocity, a tak plácali první, co jim slina na jazyk přinesla. Ale nebylo to ze zlého úmyslu...”
Někdy se vlastní selhání řeší útokem.. Je pak snazší se s nim vyrovnat, ptž neděláme chyby my, ale ukazujeme na chyby druhých. A když pak alespoň jedna strana tohle pochopí a a najde v sobě jistou shovívavost k druhému, stav se muže nějak zklidnit. |
Beat | 107867 |
4.9.2023 7:37:27
Yuki” já bych ještě dodala k tomu svýmu řešení, že je nutný si takto sednout aspoň jednou za týden, pochválit děti, dát jim najevo, že si vážím jejich pomocí
a třeba i jinak rozdělit práci, podle potřeby ale hlavně udělat z toho rituál pro všechny, kde si postěžujete, pochválite se, naplánujete další týden... pomohlo by vám to všem”.. Komunikace všemi směry je velmi důležitá. Vždyť taková větší rodina je jako mala firma, a tam tohle také probíhá.. nebo tedy, mělo by. |
Čumča. | 160024 |
4.9.2023 7:36:35
Beat, já v tomhle žila xy let, trvalo mi, než jsem pochopila, že mi nechtějí ublížit, ale oni prostě koukají, jak pomáhám s nemocnou babičkou, "bolelo je do očí", že to nese nějaké výsledky a ačkoli je babička jejich vlastní máma, oni se zapojit nechtějí - a tak měli nějaké slovní projevy - docela ošklivé projevy...
Když mi kdosi vysvětlil, co ta slova vlastně mohou znamenat, a mně se postupně strašně ulevilo, taky jsem to v sobě přestala kyselit a nezahnívala ve mně křivda Oni mi fakt nechtěli ublížit, ale koukali, jak se učím pečovat o někoho inkontinentního, sami se zapojit nechtěli/nemohli, budilo to v nich nepříjemné pocity, a tak plácali první, co jim slina na jazyk přinesla. Ale nebylo to ze zlého úmyslu... |
Beat | 107867 |
4.9.2023 7:30:42
Čumco “…tak jí to může pomoct se na tyhle debilní řeči vykašlat a už si podobná slova nepustit k tělu .”
To je proces, snadno se řekne, hůř děla. Kvůli tomu chodí lidi léta na terapii. No a někdo to dává i bez ni a někdo je už takový, ze jsou mu útoky druhých sumak. Jo, jo.. proces. |
Čumča. | 160024 |
4.9.2023 7:28:31
|
Beat | 107867 |
4.9.2023 7:27:04
Pampelo, “zábavný” je myšleno ironicky, jakoze to je dost náročné. Ptž je opravdu dost lidi, co si berou Lexaurin a podobné léky tvým slovy “pokoutně” ptž nevěří jak dal, odborníka nechtějí nebo nemohou najít a tak jdou touhle, zdánlivě nejjednodušší cestou. Ale pokud je zobou delší dobu, opravdu není jednoduché se jich zbavit.
Takže holkam rozumím, i když způsob komunikace s tebou bych volila jiný. Chápu i tebe, jak to vnímáš a rozumím, ze chceš pomoci. |
Yuki 00,03,07 | 49504 |
4.9.2023 6:32:56
Rodinová, když nenapíšeš aspoň většinu povinností, nikdo nebude vědět, kolik jich je, jak moc jich je, a neuvědomí si, že to není pro jednoho člověka
já bych ještě dodala k tomu svýmu řešení, že je nutný si takto sednout aspoň jednou za týden, pochválit děti, dát jim najevo, že si vážím jejich pomocí a třeba i jinak rozdělit práci, podle potřeby ale hlavně udělat z toho rituál pro všechny, kde si postěžujete, pochválite se, naplánujete další týden... pomohlo by vám to všem |
vlad. | 38059 |
4.9.2023 6:02:46
Pampelo, o psychiatricke medikaci pises nesmysly, Rachel ma pravdu
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.