| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Stres

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 6776  [Dalších 6706 >>]
Ráchel, 3 děti 76748
4.9.2023 9:03:14
Pampelo, nerozumím, čemu nerozumíš
jen jsem varovala před tím, že na Neurolu a Lexaurinu (a dalších benziozepanech) vznikají fakt ošklivý závislosti, viděla jsem to z první ruky už u více klientů a opravdu jim pomáhat z téhle závislosti nebylo nic jednoduchého (tedy není to zrovna "zábavné")

mnohem bezpečnější a dlouhodobě taky účinnější jsou antidepresiva a benziozepany jsou dobré pak jako SOS záchrana ve výjimečné situaci
Ráchel, 3 děti 76748
4.9.2023 8:57:37
hele a ona nemá ve škole vyřízený nějaký individuál?
Beat 107867
4.9.2023 7:40:45
“Oni mi fakt nechtěli ublížit, ale koukali, jak se učím pečovat o někoho inkontinentního, sami se zapojit nechtěli/nemohli, budilo to v nich nepříjemné pocity, a tak plácali první, co jim slina na jazyk přinesla.~d~ Ale nebylo to ze zlého úmyslu...”

Někdy se vlastní selhání řeší útokem.. Je pak snazší se s nim vyrovnat, ptž neděláme chyby my, ale ukazujeme na chyby druhých. A když pak alespoň jedna strana tohle pochopí a a najde v sobě jistou shovívavost k druhému, stav se muže nějak zklidnit.
Beat 107867
4.9.2023 7:37:27
Yuki” já bych ještě dodala k tomu svýmu řešení, že je nutný si takto sednout aspoň jednou za týden, pochválit děti, dát jim najevo, že si vážím jejich pomocí
a třeba i jinak rozdělit práci, podle potřeby
ale hlavně udělat z toho rituál pro všechny, kde si postěžujete, pochválite se, naplánujete další týden... pomohlo by vám to všem”..~R^

Komunikace všemi směry je velmi důležitá. Vždyť taková větší rodina je jako mala firma, a tam tohle také probíhá.. nebo tedy, mělo by.
Čumča. 160024
4.9.2023 7:36:35
Beat, já v tomhle žila xy let, trvalo mi, než jsem pochopila, že mi nechtějí ublížit, ale oni prostě koukají, jak pomáhám s nemocnou babičkou, "bolelo je do očí", že to nese nějaké výsledky a ačkoli je babička jejich vlastní máma, oni se zapojit nechtějí - a tak měli nějaké slovní projevy - docela ošklivé projevy...

Když mi kdosi vysvětlil, co ta slova vlastně mohou znamenat, a mně se postupně strašně ulevilo, taky jsem to v sobě přestala kyselit a nezahnívala ve mně křivda~d~ Oni mi fakt nechtěli ublížit, ale koukali, jak se učím pečovat o někoho inkontinentního, sami se zapojit nechtěli/nemohli, budilo to v nich nepříjemné pocity, a tak plácali první, co jim slina na jazyk přinesla.~d~ Ale nebylo to ze zlého úmyslu...
Beat 107867
4.9.2023 7:30:42
Čumco “…tak jí to může pomoct se na tyhle debilní řeči vykašlat a už si podobná slova nepustit k tělu .”

To je proces, snadno se řekne, hůř děla. Kvůli tomu chodí lidi léta na terapii. No a někdo to dává i bez ni a někdo je už takový, ze jsou mu útoky druhých sumak. Jo, jo.. proces. ~d~
Čumča. 160024
4.9.2023 7:28:31
~R^~;((
Beat 107867
4.9.2023 7:27:04
Pampelo, “zábavný” je myšleno ironicky, jakoze to je dost náročné. Ptž je opravdu dost lidi, co si berou Lexaurin a podobné léky tvým slovy “pokoutně” ptž nevěří jak dal, odborníka nechtějí nebo nemohou najít a tak jdou touhle, zdánlivě nejjednodušší cestou. Ale pokud je zobou delší dobu, opravdu není jednoduché se jich zbavit.

Takže holkam rozumím, i když způsob komunikace s tebou bych volila jiný. Chápu i tebe, jak to vnímáš a rozumím, ze chceš pomoci. ~;)
Yuki 00,03,07 49504
4.9.2023 6:32:56
Rodinová, když nenapíšeš aspoň většinu povinností, nikdo nebude vědět, kolik jich je, jak moc jich je, a neuvědomí si, že to není pro jednoho člověka

já bych ještě dodala k tomu svýmu řešení, že je nutný si takto sednout aspoň jednou za týden, pochválit děti, dát jim najevo, že si vážím jejich pomocí
a třeba i jinak rozdělit práci, podle potřeby
ale hlavně udělat z toho rituál pro všechny, kde si postěžujete, pochválite se, naplánujete další týden... pomohlo by vám to všem
vlad. 38059
4.9.2023 6:02:46
Pampelo, o psychiatricke medikaci pises nesmysly, Rachel ma pravdu
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 6776  [Dalších 6706 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.