Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
K_at | 121378 |
4.9.2023 5:06:50
Magrato, hele, je to dítě a je jí zle. Ale je v nemocnici a je o ní postaráno. Ve své podstatě tu kočku nemusíš prožívat, protože její reakce teď budou zřejmě přemrštěné, ať by šlo o cokoliv..... Důležité je, že ji má na starosti doktor. Dcera je možná ve stavu, kdy opravdu tvá možnost jí nějak efektivně pomoci (potěšit jí, ulevit jí, nebo ji nakrknout) je teď minimální. Aspoň si to tak představuju z nějaké mé zkušenosti.
|
Čumča. | 160024 |
4.9.2023 1:13:07
modroočko, magraty se dotýká, jak hrubě o ní ti příbuzní mluví - nemusela jsem se vůbec trefit, ale pokud trochu jo, tak jí to může pomoct se na tyhle debilní řeči vykašlat a už si podobná slova nepustit k tělu - těch příbuzných se totiž dost dobře nezbaví, její muž je asi v životě potřebuje mít - ale nemusí se nechat zatěžovat jejich zhovadilými projevy
Kdybych něco podobnýho sama nezažila, nedovolím si to takhle tipovat |
Agatha Ch. | 135518 |
4.9.2023 0:00:09
Bych se tam klidně nechala odvelet i s dcerkou, ale te to doktorka nejspíš nenapíše a hlavně nechce zameškat ve škole.
|
magrata1 | 95172 |
3.9.2023 23:57:19
Hroudo, ona je hospitalizovaná, protože se zhroutila. Asi trochu jiná situace. Asi jí ten Jeseník dají dřív než mně.
|
Okolík | 129526 |
3.9.2023 23:51:08
Ráchel je na tuto problematiku odborník, Pampelo. Na rozdíl od tebe.
|
holkamodroočka | 156337 |
3.9.2023 23:38:03
Bože, to jsou ale kecy. Fakt si na toho odborníka nehraj.
|
Pam-pela | 97353 |
3.9.2023 23:35:50
Rachel, proc pises zabavny? To je trosku mimo misu, ne?
Ja si myslim, ze vsechno je individualni…a tyhle dve veci, co jsem popsala, nejsou na dlouhodoba reseni. Ale co kdyz tady jde “ jen” o to zorientovat se, pretridit a utridit to, co je, a co neni dulezite a vymanit se ze zpusobu, jak clovek v tomhle okamziku zije? To nemusi trvat tydny, a uz vubec ne mesice…. Vse, co tu kdo pise, jsou jen nazory, casto zkusenosti s druhymi, casto osobni. Ale kazdy jsme jiny. Co bude vyhovovat jednomu, u druheho selze. A tyhle prasky snad nikdo nebude brat pokoutne. O zabavne veci asi nejde…a kdyz asi chapu, jak to myslis, tak tvoje reakce jsou nekdy proste divne. |
Ráchel, 3 děti | 76748 |
3.9.2023 23:26:16
Neurol či Lexaurin aneb benziozepany prosím tě ne. Dostával pak lidi ze závislosti na těhle lécích není zrovna zábavný
|
Ráchel, 3 děti | 76748 |
3.9.2023 23:18:10
hele to rozhodně zkuste "na hlavu" ty Jeseníky, jen musíte mít psychiatra
už jsem tam měla řadu spokojených klientů, je to tam fakt bezva |
Hr.ouda | 123574 |
3.9.2023 23:16:10
v týhle chvíli by mi ruply nervy a si bych přestala brát ohledy na city dcery, resp. pravděpodobně bych jí řekla, že je mi líto, že jí chcípla kočka, což by mi asi opravdu líto bylo, mne si ochočila i želva totálně, ale zřejmě bych pak byla trochu hysterická a dala jí emotivně najevo, že jsem jen člověk, mám všeho plný zuby a že se má vzchopit, protože brečí kvůli kočce a neřeší, že jí se jí taky může zhroutit matka
Mne už se parkrát stalo, že jsem se dostala do stavu, kdy jsem takto dala dětem najevo, že nejsem ze žuly či jiného trvanlivého materiálu a většinou se vzpamatovaly Potomci mají dlouho tendenci nějak podvědomě předpokládat, že rodiče jsou entity zvláštního ražení, které kromě nějaké svoje vlastní problémy nemají , dost dlouho potomkům někdy trvá si uvědomit, že stejný propady a depky a potřeby jako oni mohou mít i rodiče |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.