| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jíme zdravě

14.5.2010 16:42:54 Levandulka+3

Re: Vaření kváskového chleba v páře

No to právě nevím, proto se chci zeptat někoho, kdo má zkušenost~;). Ale našla jsem na netu, že pařený chleba se dělá v Německu, je prý takový hutnější, což by mi nevadilo~R^. Knedlík si myslím, že je jiný v poměru vody a mouky a taky typu mouku.....
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Vaření kváskového chleba v páře Levandulka+3 13.5.2010 23:35
*Re: Vaření kváskového chleba v páře Mlada 14.5.2010 13:54
**Re: Vaření kváskového chleba v páře Levandulka+3 14.5.2010 14:14
***Re: Vaření kváskového chleba v pář... Mlada 14.5.2010 15:54
****Re: Vaření kváskového chleba v p... Levandulka+3 14.5.2010 16:42
*****Re: Vaření kváskového chleba v... Martina 14.5.2010 17:8
******Re: Vaření kváskového chleba... Levandulka+3 14.5.2010 17:47
*******Re: Vaření kváskového chle... Martina 15.5.2010 13:32
********Re: Vaření kváskového ch... Levandulka+3 15.5.2010 14:0
*********Re: Vaření kváskového ... Pájka 14.3.2016 18:35

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.